Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 19:04
  • Competitiewedstrijd: CFA.16 [del]
  • Stadion: lbunited Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2974
lbunited SoRare
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 31.3
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


18e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft de bal voor. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar rent richting de bal. Jodar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - SoRare 0:1

28e minuut.
Jodar rent richting de bal. Jodar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scharwath de bal. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - SoRare 0:2

31e minuut.
Areola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dunin met een snelle inworp. Jodar is nu in balbezit. Jodar geeft een lange en hoge pass. Pinot bokst de bal weg.

32e minuut.
Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar onderschept slim de pass. Jodar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rondeau de bal. Rondeau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lbunited 67%, SoRare 33%.
lbunited - SoRare 0:2

55e minuut.
Várady zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunin is nu in balbezit. Marion verovert de bal door een tackle van achteren. Jodar is nu in balbezit. Jodar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bacigalupi is nu in balbezit. De Jésus verovert de bal door een tackle van achteren. De Jésus geeft een lange en hoge pass. Małolepszy speelt de bal door. Daar is Negrilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - SoRare 1:2

67e minuut.
Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə speelt de bal door. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap. Pinot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Várady kopt de bal weg. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion begaat een overtreding. Dunin raakt geblesseerd tijdens het duel. Bacigalupi met een snel genomen vrije trap. Pinot bokst de bal weg. Jodar rent richting de bal. Jodar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - SoRare 1:3

85e minuut.
Vahabzadə geeft een hoge lob. Daar is Rondeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodar rent richting de bal. Jodar haalt uit met een fantastische trap. Pinot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - SoRare 1:4

88e minuut.
Rondeau geeft een hoge lob. Jodar rent richting de bal. Jodar geeft de bal voor. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - SoRare 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lbunited 79%, SoRare 21%.
lbunited - SoRare 1:5