Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeback FC Sporting Chroma
d Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaokun onderschept slim de pass. Shaokun probeert naar een medespeler te passen. Desbois bereikt de bal nog maar net als eerste. Desbois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gauthier speelt de bal door. Paulin heeft problemen om de bal te vangen. Desbois is nu in balbezit. Desbois draait met de bal, schiet en ... Riche probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lehter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Llosa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Korodowski met een sublieme pass. Llosa rent richting de bal. Llosa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Riche de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Riche geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lehter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desbois rent richting de bal. Desbois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Sporting Chroma 1:0

42e minuut.
Lehter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desbois bereikt de bal nog maar net als eerste. Desbois passt de bal in één keer door. Daar is Llosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Czunyi met een harde bal richting middenveld. Chêne rent richting de bal. Turbo onderschept slim de pass. Turbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Sporting Chroma 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 35%, Sporting Chroma 65%.
Comeback FC - Sporting Chroma 2:0

51e minuut.
Gauthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter verovert de bal door een tackle van achteren. Lehter passt de bal in één keer door. Llosa is nu in balbezit. Llosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
N`Zogbia met een harde bal richting middenveld. Lévy kopt de bal weg. Desprez is nu in balbezit. Llosa onderschept slim de pass. Llosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Roze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehter rent richting de bal. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa draait met de bal, schiet en ... N`Zogbia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Sporting Chroma 3:0

83e minuut.
Bourbon speelt de bal door. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter passt de bal in één keer door. Llosa is nu in balbezit. Llosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Sporting Chroma 4:0

88e minuut.
Llosa speelt de bal door. Turbo rent richting de bal. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa draait met de bal, schiet en ... N`Zogbia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Sporting Chroma 5:0

89e minuut.
Roze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naudin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 28%, Sporting Chroma 72%.
Comeback FC - Sporting Chroma 5:0