Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Chroma Comeback FC
Normal Tactiek d
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 30
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


32e minuut.
Doeltrap. N`Zogbia met een harde bal richting middenveld. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa schiet op doel. N`Zogbia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:1

34e minuut.
Bisson met de inworp. Roze rent richting de bal. Roze geeft een lange en hoge pass. Coulibaly is nu in balbezit. Coulibaly geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Desbois verovert de bal door een tackle van achteren. Desbois geeft een lange en hoge pass. Chêne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llosa is nu in balbezit. Llosa draait met de bal, schiet en ... N`Zogbia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:2

41e minuut.
Bisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisson met een sublieme pass. Desbois rent richting de bal. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Chroma 63%, Comeback FC 37%.
Sporting Chroma - Comeback FC 0:3

51e minuut.
Desbois is nu in balbezit. Desbois passt de bal met de wreef. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Llosa de bal. Llosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:4

56e minuut.
Paulin is nu in balbezit. Desbois onderschept slim de pass. Desbois probeert naar een medespeler te passen. Llosa rent richting de bal. Llosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bourbon rent richting de bal. Lévy onderschept slim de pass. Lévy speelt de bal door. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dominguez passt de bal zonder na te denken. Nègre is nu in balbezit. Llosa is nu in balbezit. Llosa schiet op doel. N`Zogbia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:5

74e minuut.
Gaborit is nu in balbezit. Piastra verovert de bal door een tackle van achteren. Piastra met een sublieme pass. Desbois rent richting de bal. Desbois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dominguez geeft een lange en hoge pass. Daar is Riche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desbois is nu in balbezit. Desbois schiet op doel. N`Zogbia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:6

78e minuut.
Miriuţă onderschept slim de pass. Klungelig pakt Miriuţă de bal. Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Desbois rent richting de bal. Desbois haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Coulibaly passt de bal in één keer door. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Roze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Roze naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Roze speelt de bal door. Korodowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Desprez rent richting de bal. Llosa verovert de bal door een tackle van achteren. Llosa haalt uit met een fantastische trap. N`Zogbia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Miriuţă geeft een lange en hoge pass. Llosa rent richting de bal. Chêne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chêne krijgt een gele kaart. Llosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llosa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Chroma - Comeback FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Chroma 64%, Comeback FC 36%.
Sporting Chroma - Comeback FC 0:7