Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:01
  • Competitiewedstrijd: CFA.16 [del]
  • Stadion: SoRare Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
SoRare Vecchia Juve
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar schiet op doel. Peter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Vicente onderschept slim de pass. Vicente probeert naar een medespeler te passen. Gravier rent richting de bal. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Vecchia Juve 0:1

38e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Vicente geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dunin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoenen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SoRare - Vecchia Juve 1:1

40e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caille met een snelle inworp. Gravier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravier passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoRare 26%, Vecchia Juve 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SoRare - Vecchia Juve 1:1

50e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau passt de bal met de wreef. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə geeft een hoge lob. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Peter speelt de bal door. Bacigalupi kopt de bal weg. Etienne heeft problemen om de bal te vangen. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dunin kopt de bal weg. Jodar is nu in balbezit. Jodar geeft een lange en hoge pass. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Vecchia Juve 2:1

72e minuut.
Kłaczkowski is nu in balbezit. Hoenen begaat een overtreding. Kłaczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vahabzadə met een snel genomen vrije trap. Jodar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Vecchia Juve 3:1

77e minuut.
Kłaczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bacigalupi probeert naar een medespeler te passen. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar draait met de bal, schiet en ... Etienne probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Vecchia Juve 4:1

82e minuut.
Etienne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jodar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Várady bereikt de bal nog maar net als eerste. Várady geeft een lange en hoge pass. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar draait met de bal, schiet en ... Peter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Vecchia Juve 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoRare 35%, Vecchia Juve 65%.
SoRare - Vecchia Juve 5:1