Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchia Juve SoRare
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Rondeau geeft een hoge lob. Jodar is nu in balbezit. Jodar met een sublieme pass. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Geoffroy geeft een hoge lob. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupi onderschept slim de pass. Gravier verovert de bal door een tackle van achteren. Gravier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vahabzadə geeft de bal voor. Geoffroy is nu in balbezit. Geoffroy speelt de bal door. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is Jodar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodar geeft de bal voor. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchia Juve - SoRare 0:1

28e minuut.
Małolepszy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colonna komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Várady is nu in balbezit. Várady geeft de bal voor. Daar is Geoffroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar geeft een lange en hoge pass. Peter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dunin geeft een hoge lob. Vogel kopt de bal weg. Daar is Vicente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchia Juve 59%, SoRare 41%.
Vecchia Juve - SoRare 0:1

48e minuut.
Bacigalupi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə geeft een lange en hoge pass. Jodar rent richting de bal. Jodar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dunin kopt de bal weg. Jodar controleert de bal met de borst. Geoffroy is nu in balbezit. Jodar verovert de bal door een tackle van achteren. Jodar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jodar rent richting de bal. Jodar geeft een hoge lob. Vogel heeft problemen om de bal te vangen. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski schiet op doel. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchia Juve - SoRare 0:2

85e minuut.
Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski passt de bal zonder na te denken. Jodar rent richting de bal. Jodar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchia Juve - SoRare 0:3

88e minuut.
Vahabzadə speelt de bal door. Kłaczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Vahabzadə met een sublieme pass. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchia Juve - SoRare 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchia Juve 76%, SoRare 24%.
Vecchia Juve - SoRare 0:4