Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 19:11
  • Competitiewedstrijd: CFA.16 [del]
  • Stadion: SoRare Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
SoRare Sporting Chroma
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 16.8
solide Schieten zwak
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Desprez onderschept slim de pass. Desprez geeft een hoge lob. Małolepszy heeft problemen om de bal te vangen. Gaborit is nu in balbezit. Gaborit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Rondeau is nu in balbezit. Rondeau passt de bal zonder na te denken. Najbuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaborit verovert de bal door een tackle van achteren. Gaborit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kłaczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłaczkowski passt de bal in één keer door. Desprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar onderschept slim de pass. Jodar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Sporting Chroma 1:0

23e minuut.
Bacigalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigalupi met een sublieme pass. Vahabzadə speelt de bal door. Roze is nu in balbezit. Roze haalt uit met een fantastische trap. Negrilă bokst de bal weg.

33e minuut.
Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kłaczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłaczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Sporting Chroma 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoRare 48%, Sporting Chroma 52%.
SoRare - Sporting Chroma 2:0

51e minuut.
Bourbon speelt de bal door. Daar is Bacigalupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacigalupi passt de bal met de wreef. Jodar rent richting de bal. Jodar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vahabzadə geeft de bal voor. Klungelig pakt Bourbon de bal. Jodar is nu in balbezit. Jodar draait met de bal, schiet en ... N`Zogbia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Jodar rent richting de bal. Jodar met een sublieme pass. Daar is Dunin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunin geeft een hoge lob. Kłaczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo met een snelle inworp. Daar is Vahabzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabzadə geeft een lange en hoge pass. Kłaczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Riche probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carlier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłaczkowski rent richting de bal. Jodar is nu in balbezit. Jodar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jodar is nu in balbezit. Jodar passt de bal zonder na te denken. Riche kan de bal niet met de borst controleren. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Jodar rent richting de bal. Chêne rent richting de bal. Chêne passt de bal in één keer door. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dunin speelt de bal door. Jodar rent richting de bal. Jodar speelt de bal door. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Sporting Chroma 3:0

89e minuut.
Klungelig pakt Bisson de bal. Dunin kopt de bal weg. Jodar is nu in balbezit. Jodar haalt uit met een fantastische trap. N`Zogbia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Sporting Chroma 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoRare 24%, Sporting Chroma 76%.
SoRare - Sporting Chroma 4:0