Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 19:06
  • Competitiewedstrijd: CFA.16 [del]
  • Stadion: rodmac Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
rodmac Celesty-United
Normal Tactiek News meneur
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 41
waardeloos Schieten solide
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Daar is Szkudlapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövér rent richting de bal. Kövér met een sublieme pass. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Daar is Perret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio passt de bal met de wreef. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Leleu met een harde bal richting middenveld. Howlett kopt de bal weg. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:1

7e minuut.
Daar is Szkudlapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Défossé bereikt de bal nog maar net als eerste. Défossé passt de bal met de wreef. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér geeft een lange en hoge pass. Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Perret rent richting de bal. Perret geeft de bal voor. Inworp. Défossé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veldhoen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Défossé passt de bal met de wreef. Sírio is nu in balbezit. Sírio speelt de bal door. Kövér rent richting de bal. Kövér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:2

15e minuut.
Sírio is nu in balbezit. Kövér is nu in balbezit. Kövér passt de bal in één keer door. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Défossé is nu in balbezit. Défossé geeft een lange en hoge pass. Lee kopt de bal weg. Kövér rent richting de bal. Kövér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vekil kopt de bal weg. Daar is Szkudlapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howlett probeert naar een medespeler te passen. Sírio is nu in balbezit. Sírio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér speelt de bal door. Sírio heeft problemen om de bal te vangen. Sírio geeft een hoge lob. Lee maakt een snoekduik en kopt de bal. Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Poulain rent richting de bal. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kövér is nu in balbezit. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee draait met de bal, schiet en ... Leleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio is nu in balbezit. Kövér geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Veldhoen speelt de bal door. Défossé rent richting de bal. Défossé passt de bal zonder na te denken. Sírio is nu in balbezit. Sírio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Défossé onderschept slim de pass. Défossé geeft een lange en hoge pass. Sírio kopt de bal weg. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Veldhoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldhoen geeft een hoge lob. Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:3

40e minuut.
Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér passt de bal zonder na te denken. Sírio rent richting de bal. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap. Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:4

45e minuut.
Doeltrap. Mysliky komt het veld opgelopen. De Bruyne komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Défossé met de inworp. Veldhoen geeft een lange en hoge pass. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodmac 89%, Celesty-United 11%.
rodmac - Celesty-United 0:5

46e minuut.
De Bruyne rent richting de bal. De Bruyne geeft een hoge lob. Laslandes heeft problemen om de bal te vangen. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kövér geeft een lange en hoge pass. Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Howlett zal de hoekschop nemen. Sírio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Howlett met een snelle inworp. Daar is Veldhoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldhoen verovert de bal door een tackle van achteren. Veldhoen geeft een hoge lob. Leleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Howlett probeert de bal aan de voet te houden. Laslandes is nu in balbezit. Sírio verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér is nu in balbezit. Kövér schiet op doel. Leleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Howlett rent richting de bal. Howlett speelt de bal door. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér schiet op doel. Leleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:6

60e minuut.
Howlett passt de bal in één keer door. Kövér rent richting de bal. Veldhoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldhoen draait met de bal, schiet en ... Zatelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Défossé is nu in balbezit. Défossé geeft een hoge lob. Zatelli rent richting de bal. Howlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Howlett draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kövér rent richting de bal. Sírio rent richting de bal. Sírio met een sublieme pass. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kövér met een sublieme pass. Lee is nu in balbezit. Lee met een sublieme pass. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Veldhoen geeft de bal voor. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howlett probeert naar een medespeler te passen. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Défossé heeft problemen om de bal te vangen. Veldhoen is nu in balbezit. Défossé met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Défossé met een snelle inworp. Derrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kövér krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Howlett rent richting de bal. Howlett geeft de bal voor. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Szkudlapski is nu in balbezit. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne geeft een hoge lob. Lee rent richting de bal. Lee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Howlett met een sublieme pass. Lee is nu in balbezit. Zatelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lee raakt geblesseerd tijdens het duel. Lee neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:7

88e minuut.
Szkudlapski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Leleu met een harde bal richting middenveld. Kövér kopt de bal weg. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Leleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Celesty-United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodmac 91%, Celesty-United 9%.
rodmac - Celesty-United 0:8