Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celesty-United rodmac
Meneur Jeunes Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Klungelig pakt De Bruyne de bal. De Bruyne met een sublieme pass. Klungelig pakt Sírio de bal. Sírio haalt uit met een fantastische trap. Leleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 1:0

14e minuut.
De Bruyne geeft een hoge lob. Sírio is nu in balbezit. Lee probeert naar een medespeler te passen. Canda rent richting de bal. Canda draait met de bal, schiet en ... Paal! Poulain kopt de bal weg. Kövér probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sírio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canda is nu in balbezit. Canda draait met de bal, schiet en ... Leleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 2:0

16e minuut.
Kövér speelt de bal door. Sírio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sírio met een sublieme pass. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Leleu trapt de bal weg. Kövér kopt de bal weg. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 3:0

22e minuut.
Kövér geeft een lange en hoge pass. Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sírio rent richting de bal. Sírio schiet op doel. Zatelli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sírio rent richting de bal. Sírio passt de bal zonder na te denken. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel. Leleu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Derrien verovert de bal door een tackle van achteren. Canda verovert de bal door een tackle van achteren. Canda probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Leleu trapt de bal weg. Inworp. Howlett met de inworp. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sírio rent richting de bal. Sírio passt de bal zonder na te denken. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... Leleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 4:0

39e minuut.
Jordan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Howlett met een snelle inworp. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 5:0

42e minuut.
De Bruyne met een sublieme pass. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda passt de bal in één keer door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sírio heeft problemen om de bal te vangen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zatelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 6:0

45e minuut.
De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne geeft de bal voor. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap. Leleu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 7:0

45e minuut.
Vekil komt het veld opgelopen. Défossé komt het veld opgelopen. Krnąbrny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 8%, rodmac 92%.
Celesty-United - rodmac 7:0

48e minuut.
Défossé verovert de bal door een tackle van achteren. Défossé geeft een hoge lob. Kövér kopt de bal weg. Sírio is nu in balbezit. Sírio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 8:0

56e minuut.
Sírio geeft de bal voor. Canda is nu in balbezit. Canda geeft een hoge lob. Lee krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 9:0

57e minuut.
Derrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda verovert de bal door een tackle van achteren. Canda probeert naar een medespeler te passen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 10:0

57e minuut.
Szkudlapski heeft problemen om de bal te vangen. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Derrien is nu in balbezit. Lee onderschept slim de pass. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Canda is nu in balbezit. Canda passt de bal met de wreef. Lee rent richting de bal. Sírio rent richting de bal. Sírio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kövér geeft de bal voor. Daar is Laslandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sírio rent richting de bal. Sírio haalt uit met een fantastische trap. Leleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 11:0

71e minuut.
Canda is nu in balbezit. Canda passt de bal in één keer door. Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee onderschept slim de pass. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is De Bruyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda passt de bal zonder na te denken. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ... Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - rodmac 12:0

82e minuut.
Vekil kopt de bal weg. Défossé probeert de bal aan de voet te houden. Défossé geeft een hoge lob. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda is nu in balbezit. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel. Zatelli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 9%, rodmac 91%.
Celesty-United - rodmac 12:0