Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloria Sic F.C. lbunited
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Chenu geeft een hoge lob. Inworp. Couécou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Le Cam met de inworp. Crochet met een sublieme pass. Bonnardel rent richting de bal. Bonnardel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Crochet verovert de bal door een tackle van achteren. Crochet passt de bal zonder na te denken. Scharwath bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnardel verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnardel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Lhomme rent richting de bal. Lhomme passt de bal in één keer door. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lhomme kopt de bal weg. Klungelig pakt Crochet de bal. Vidal speelt de bal door. Daar is Bonnardel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnardel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Le Chenadec rent richting de bal. Le Chenadec probeert naar een medespeler te passen. Crochet probeert naar een medespeler te passen. Bonnardel rent richting de bal. Bonnardel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Areola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perret met een snelle inworp. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Crochet is nu in balbezit. De Jésus onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lhomme. Lhomme krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Sic F.C. 36%, lbunited 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gloria Sic F.C. - lbunited 0:0

48e minuut.
Couécou geeft een hoge lob. Marion rent richting de bal. Vidal maakt een afschuwelijke overtreding. Vidal krijgt een gele kaart. Marion wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Marion heeft problemen om de bal te vangen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal in één keer door. Bonnardel is nu in balbezit. Bonnardel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Chenu geeft een hoge lob. Vidal met een sublieme pass. Bonnardel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnardel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Le Cam geeft een hoge lob. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal speelt de bal door. Bonnardel rent richting de bal. Bonnardel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Sic F.C. 44%, lbunited 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gloria Sic F.C. - lbunited 0:0