Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeback FC Vecchia Juve
d Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 16.7
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa probeert naar een medespeler te passen. Nică rent richting de bal. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 1:0

4e minuut.
Gravier passt de bal in één keer door. Godet heeft problemen om de bal te vangen. Nică rent richting de bal. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ... Peter bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lévy met de inworp. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. Peter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 2:0

10e minuut.
Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică passt de bal in één keer door. Jerković is nu in balbezit. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Gravier geeft een hoge lob. Caille is nu in balbezit. Silvestre maakt een afschuwelijke overtreding. Caille raakt geblesseerd tijdens het duel. Gravier komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziel speelt de bal door. Nică kopt de bal weg. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 3:0

19e minuut.
Etienne geeft een hoge lob. Inworp. Lévy met een snelle inworp. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Jerković is nu in balbezit. Xuân Hòa speelt de bal door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lévy verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy met een sublieme pass. Klungelig pakt Jerković de bal. Geoffroy geeft een hoge lob. Nică maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gravier met een sublieme pass. Turbo is nu in balbezit. Godet onderschept slim de pass. Godet haalt uit met een fantastische trap. Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 31%, Vecchia Juve 69%.
Comeback FC - Vecchia Juve 3:1

47e minuut.
Llosa is nu in balbezit. Nică rent richting de bal. Llosa is nu in balbezit. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Godet heeft problemen om de bal te vangen. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Hòa onderschept slim de pass. Xuân Hòa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Llosa rent richting de bal. Llosa met een sublieme pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... Hoenen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 4:1

52e minuut.
Peter met een sublieme pass. Xuân Hòa kopt de bal weg. Jerković heeft problemen om de bal te vangen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. Peter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 5:1

63e minuut.
Nègre is nu in balbezit. Lévy rent richting de bal. Godet begaat een overtreding. Godet krijgt een gele kaart. Lévy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nègre met een snel genomen vrije trap. Daar is Llosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Vogel is nu in balbezit. Llosa verovert de bal door een tackle van achteren. Llosa passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 6:1

72e minuut.
Llosa passt de bal met de wreef. Jerković rent richting de bal. Jerković passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vicente heeft problemen om de bal te vangen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lévy heeft problemen om de bal te vangen. Geoffroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković begaat een overtreding. Jerković krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Lévy speelt de bal door. Perraud met een sublieme pass. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jerković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković speelt de bal door. Nică heeft problemen om de bal te vangen. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 7:1

90e minuut.
Hoenen met een sublieme pass. Nică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Llosa rent richting de bal. Llosa schiet op doel. Peter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Vecchia Juve 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 35%, Vecchia Juve 65%.
Comeback FC - Vecchia Juve 8:1