Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 19:07
  • Competitiewedstrijd: CFA.16 [del]
  • Stadion: lbunited Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2836
lbunited Comeback FC
Normal Tactiek d
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Llosa passt de bal in één keer door. Lévy is nu in balbezit. Lévy probeert naar een medespeler te passen. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Xuân Hòa rent richting de bal. Xuân Hòa probeert naar een medespeler te passen. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap. Scharwath probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xuân Hòa neemt de hoekschop. Llosa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lévy speelt de bal door. Calvinista rent richting de bal. Calvinista passt de bal zonder na te denken. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lévy kopt de bal weg. Daar is Nică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Xuân Hòa kopt de bal weg. Nică is nu in balbezit. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa onderschept slim de pass. Llosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Xuân Hòa passt de bal zonder na te denken. Marion heeft problemen om de bal te vangen. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ... Scharwath probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:1

21e minuut.
Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa passt de bal met de wreef. Marion onderschept slim de pass. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:2

29e minuut.
Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion onderschept slim de pass. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marion met een sublieme pass. Le Chenadec rent richting de bal. Miriuţă maakt een afschuwelijke overtreding. Miriuţă krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bruyère probeert naar een medespeler te passen. Jerković rent richting de bal. Jerković met een sublieme pass. Nică heeft problemen om de bal te vangen. Nică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bosc trapt de bal weg. Xuân Hòa kopt de bal weg. Nică heeft problemen om de bal te vangen. Llosa is nu in balbezit. Llosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Llosa is nu in balbezit. Llosa met een sublieme pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Scharwath de bal. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. Luciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:3

39e minuut.
Xuân Hòa passt de bal in één keer door. Jerković met een sublieme pass. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:4

43e minuut.
Xuân Hòa passt de bal in één keer door. Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal zonder na te denken. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:5

44e minuut.
Marion verovert de bal door een tackle van achteren. Lévy verovert de bal door een tackle van achteren. Bollini is nu in balbezit. Jerković onderschept slim de pass. Jerković geeft de bal voor. Pinot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nică rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lbunited 76%, Comeback FC 24%.
lbunited - Comeback FC 0:5

49e minuut.
Bosc onderschept slim de pass. Bosc geeft de bal voor. Luciano probeert de bal aan de voet te houden. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:6

57e minuut.
Xuân Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Hòa passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap. Bosc probeert de bal aan de voet te houden. Pinot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Chenu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuân Hòa met de inworp. Jerković heeft problemen om de bal te vangen. Jerković geeft de bal voor. Pinot bokst de bal weg.

61e minuut.
Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jerković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marion rent richting de bal. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică is nu in balbezit. Chenu begaat een overtreding. Nică raakt geblesseerd tijdens het duel. Xuân Hòa komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:7

69e minuut.
Llosa rent richting de bal. Llosa passt de bal in één keer door. Daar is Jerković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Pinot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lbunited - Comeback FC 0:8

86e minuut.
Jerković rent richting de bal. Jerković speelt de bal door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scharwath de bal onder controle te krijgen. Pinot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lbunited 75%, Comeback FC 25%.
lbunited - Comeback FC 0:8