Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchia Juve Gloria Sic F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Crochet kopt de bal weg. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnardel rent richting de bal. Klungelig pakt Bonnardel de bal. Bonnardel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Etienne de bal onder controle te krijgen. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnardel onderschept slim de pass. Bonnardel schiet op doel. Hoenen probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme geeft een lange en hoge pass. Hoenen heeft problemen om de bal te vangen. Bonnardel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnardel draait met de bal, schiet en ... Peter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchia Juve - Gloria Sic F.C. 0:1

17e minuut.
Geoffroy is nu in balbezit. Perret verovert de bal door een tackle van achteren. Perret geeft een hoge lob. Bonnardel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnardel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geoffroy is nu in balbezit. Perret onderschept slim de pass. Perret met een sublieme pass. Bonnardel rent richting de bal. Bonnardel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchia Juve - Gloria Sic F.C. 0:2

26e minuut.
Perret rent richting de bal. Perret geeft de bal voor. Klungelig pakt Etienne de bal. Bonnardel rent richting de bal. Bonnardel haalt uit met een fantastische trap. Peter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lhomme rent richting de bal. Lhomme probeert naar een medespeler te passen. Perret rent richting de bal. Perret geeft de bal voor. Bonnardel springt en kopt de bal. Peter bokst de bal weg.

40e minuut.
Etienne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perret met een snelle inworp. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchia Juve - Gloria Sic F.C. 0:3

41e minuut.
Gravier onderschept slim de pass. Gravier met een sublieme pass. Etienne rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Peter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchia Juve 79%, Gloria Sic F.C. 21%.
Vecchia Juve - Gloria Sic F.C. 0:3

57e minuut.
Couécou rent richting de bal. Couécou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Etienne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Peter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Vicente geeft een lange en hoge pass. Jaouen bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geoffroy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perret met een snelle inworp. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crochet passt de bal in één keer door. Couécou met een sublieme pass. Klungelig pakt Vicente de bal. Bonnardel is nu in balbezit. Bonnardel schiet op doel. Peter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lhomme rent richting de bal. Lhomme passt de bal met de wreef. Perraud rent richting de bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchia Juve 50%, Gloria Sic F.C. 50%.
Vecchia Juve - Gloria Sic F.C. 0:3