Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.02
  • Stadion: OLIMPICO
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14996
A.C. NAVOLE` Movimento 5 Litri
garcia2 Tactiek 43ala2
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 31.8
incredible Schieten poor
excellent Passen adequate
very good Verdedigen average


4e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Stănescu passt de bal zonder na te denken. Stanić is nu in balbezit. Stanić haalt uit met een fantastische trap. Vedova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 1:0

9e minuut.
Rognoni Villanova met een sublieme pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine speelt de bal door. Stanić is nu in balbezit. Stanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Belluccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rognoni Villanova geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... Vedova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cichos passt de bal zonder na te denken. Czarnotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnotta speelt de bal door. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cichos rent richting de bal. Cichos speelt de bal door. Stanić is nu in balbezit. Stanić schiet op doel. Vedova werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Pelaes heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu rent richting de bal. Stănescu passt de bal met de wreef. Stanić is nu in balbezit. Stanić schiet op doel. Vedova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorchine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 2:0

20e minuut.
Cichos kopt de bal weg. Rognoni Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognoni Villanova probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rognoni Villanova rent richting de bal. Rognoni Villanova geeft een lange en hoge pass. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić schiet op doel. Vedova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 3:0

26e minuut.
Cichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos passt de bal in één keer door. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Vedova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 4:0

28e minuut.
Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluccio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belluccio krijgt een gele kaart. Stanić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cichos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft de bal voor. Stanić rent richting de bal. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 5:0

30e minuut.
Pelaes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnotta met een snelle inworp. Cichos is nu in balbezit. Cichos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine passt de bal met de wreef. Stanić is nu in balbezit. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 6:0

34e minuut.
Rognoni Villanova met de inworp. Cichos rent richting de bal. Cichos geeft een hoge lob. Stanić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 7:0

37e minuut.
Cichos onderschept slim de pass. Cichos geeft de bal voor. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić draait met de bal, schiet en ... Vedova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. NAVOLE` 20%, Movimento 5 Litri 80%.
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 8:0

46e minuut.
Cuordifede geeft een lange en hoge pass. Rognoni Villanova kopt de bal weg. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 9:0

48e minuut.
Dorio kopt de bal weg. Cuordifede met een sublieme pass. Gabriel met een sublieme pass. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Magos verovert de bal door een tackle van achteren. Magos passt de bal in één keer door. Cichos speelt de bal door. Stanić rent richting de bal. Stanić draait met de bal, schiet en ... Vedova bokst de bal weg. Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft een lange en hoge pass. Stanić springt en kopt de bal. Vedova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 10:0

53e minuut.
Rognoni Villanova passt de bal in één keer door. Cichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine geeft een hoge lob. Stanić rent richting de bal. Stanić schiet op doel. Vedova maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 11:0

59e minuut.
Stanić passt de bal in één keer door. Rognoni Villanova is nu in balbezit. Rognoni Villanova passt de bal in één keer door. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine haalt uit met een fantastische trap. Vedova bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rognoni Villanova zal de hoekschop nemen. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Cichos kopt de bal weg. Rognoni Villanova heeft problemen om de bal te vangen. Rognoni Villanova met een sublieme pass. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić schiet op doel. Vedova bokst de bal weg. Ciorchine probeert de bal met de borst te controleren. Ciorchine passt de bal in één keer door. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Vedova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stanić is nu in balbezit. Stanić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Czarnotta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pelaes de bal onder controle te krijgen. Stanić is nu in balbezit. Stanić haalt uit met een fantastische trap. Vedova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 12:0

67e minuut.
Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz geeft de bal voor. Stanić rent richting de bal. Stanić draait met de bal, schiet en ... Vedova probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Rognoni Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognoni Villanova geeft de bal voor. Vedova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stanić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 13:0

68e minuut.
Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Rognoni Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognoni Villanova geeft een hoge lob. Stanić is nu in balbezit. Stanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 14:0

77e minuut.
Palinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos onderschept slim de pass. Cichos met een sublieme pass. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel. Vedova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Czarnotta met de inworp. Cichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos passt de bal zonder na te denken. Stanić is nu in balbezit. Stanić schiet op doel. Vedova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 15:0

85e minuut.
Hunlu rent richting de bal. Hunlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciorchine de bal. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap. Vedova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Carequinha is nu in balbezit. Carequinha geeft een hoge lob. Czarnotta kopt de bal weg. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorchine geeft een hoge lob. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu schiet op doel. Vedova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 16:0

90e minuut.
Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stanić de bal. Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine schiet op doel. Stanić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. NAVOLE` 15%, Movimento 5 Litri 85%.
A.C. NAVOLE` - Movimento 5 Litri 17:0