Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magicobomber_new Taranto 2006 Football Club
4-4-2 Tactiek Nuova Taras
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.5 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten solide
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zacke passt de bal zonder na te denken. Makowski rent richting de bal. Makowski geeft de bal voor. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chimienti is nu in balbezit. Verdecia onderschept slim de pass. Verdecia passt de bal in één keer door. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda haalt uit met een fantastische trap. Zappelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goria met een sublieme pass. Bajda is nu in balbezit. Bajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zappelli speelt de bal door. Daar is Afonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso speelt de bal door. Klungelig pakt Bajda de bal. Bajda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verdecia rent richting de bal. Verdecia haalt uit met een fantastische trap. Zappelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:1

20e minuut.
Walter rent richting de bal. Drbel geeft een lange en hoge pass. Verdecia rent richting de bal. Makowski rent richting de bal. Makowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zacke passt de bal zonder na te denken. Makowski is nu in balbezit. Makowski passt de bal in één keer door. Verdecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdecia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zacke rent richting de bal. Zacke geeft een lange en hoge pass. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda haalt uit met een fantastische trap. Zappelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:2

27e minuut.
Chimienti geeft een hoge lob. Zacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacke passt de bal met de wreef. Verdecia rent richting de bal. Verdecia haalt uit met een fantastische trap. Zappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bensi verovert de bal door een tackle van achteren. Bensi met een sublieme pass. Zacke probeert naar een medespeler te passen. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zacke verovert de bal door een tackle van achteren. Zacke geeft een hoge lob. Kujawiński kopt de bal weg. Afonso probeert de bal met de borst te controleren. Afonso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zappelli trapt de bal weg. Makowski kopt de bal weg. Daar is Kujawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajda is nu in balbezit. Bajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:3

36e minuut.
Makowski geeft de bal voor. Verdecia kopt de bal weg. Zacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacke geeft een lange en hoge pass. Bajda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Verdecia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verdecia raakt geblesseerd tijdens het duel. Afonso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajda is nu in balbezit. Bajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zappelli trapt de bal weg. Zacke kopt de bal weg. Daar is Chimienti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdecia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magicobomber_new 85%, Taranto 2006 Football Club 15%.
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:3

48e minuut.
Zappelli met een harde bal richting middenveld. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Afonso zijn tegenspeler op de grond. Afonso krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Makowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Favara de bal onder controle te krijgen. Verdecia kopt de bal weg. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jánosy geeft de bal voor. Klungelig pakt Pogliaghi de bal. Verdecia rent richting de bal. Verdecia draait met de bal, schiet en ... Zappelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:4

60e minuut.
Kujawiński trapt de bal weg van het doel. Jánosy kopt de bal weg. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kujawiński met een sublieme pass. Jánosy geeft een hoge lob. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Makowski speelt de bal door. Zacke rent richting de bal. Zacke passt de bal zonder na te denken. Bajda rent richting de bal. Bajda draait met de bal, schiet en ... Zappelli bokst de bal weg. Verdecia rent richting de bal. Verdecia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:5

65e minuut.
Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy verovert de bal door een tackle van achteren. Jánosy geeft een lange en hoge pass. Bajda rent richting de bal. Bajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Afonso rent richting de bal. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy geeft de bal voor. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Verdecia draait met de bal, schiet en ... Inworp. bin Sulong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajda is nu in balbezit. Bajda haalt uit met een fantastische trap. Zappelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Zacke probeert naar een medespeler te passen. Ventoso is nu in balbezit. Ventoso probeert naar een medespeler te passen. Makowski rent richting de bal. Makowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Afonso met een sublieme pass. Klungelig pakt Bedunkevičius de bal. Bedunkevičius geeft een hoge lob. Bajda probeert de bal met de borst te controleren. Bajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:6

86e minuut.
Afonso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Makowski de bal. Makowski geeft de bal voor. Verdecia is nu in balbezit. Verdecia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Makowski passt de bal in één keer door. Afonso is nu in balbezit. Afonso passt de bal in één keer door. Bajda heeft problemen om de bal te vangen. Bajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magicobomber_new 79%, Taranto 2006 Football Club 21%.
magicobomber_new - Taranto 2006 Football Club 0:6