Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.11
  • Stadion: Goodison Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13214
Everton Atletic Foligno Academy
Musta Tactiek 24_10_ALG
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Levitostasis geeft een hoge lob. Inworp. Jeričević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teller is nu in balbezit. Teller draait met de bal, schiet en ... Piwoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Jeričević passt de bal met de wreef. Daar is Teller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ługowicz. Ługowicz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller onderschept slim de pass. Minorczyk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Minorczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Koniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koniarek geeft de bal voor. Stuart rent richting de bal. Stuart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Degli Esposti Fragola geeft een lange en hoge pass. Herheim probeert naar een medespeler te passen. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ługowicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Margus geeft een hoge lob. Inworp. Galdea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Herheim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton 69%, Atletic Foligno Academy 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Everton - Atletic Foligno Academy 0:0

59e minuut.
Jeričević speelt de bal door. Teller rent richting de bal. Levitostasis begaat een overtreding. Levitostasis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Teller raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeričević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Teller rent richting de bal. Teller speelt de bal door. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Herheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hideg geeft de bal voor. Bagowski kopt de bal weg. Zielony met een sublieme pass. Herheim rent richting de bal. Herheim draait met de bal, schiet en ... Piwoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Margus geeft een hoge lob. Hideg is nu in balbezit. Hideg speelt de bal door. Jeričević rent richting de bal. Jeričević schiet op doel. Piwoński bokst de bal weg. Herheim rent richting de bal. Herheim draait met de bal, schiet en ... Piwoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton - Atletic Foligno Academy 0:1

71e minuut.
Inworp. Jeričević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teller is nu in balbezit. Teller schiet op doel. Herheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Stuart met de inworp. Teller is nu in balbezit. Teller geeft een lange en hoge pass. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Levitostasis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sau komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Margus geeft de bal voor. Jeričević rent richting de bal. Jeričević met een sublieme pass. Herheim is nu in balbezit. Herheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Galdea met een snelle inworp. Herheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Margus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margus krijgt een gele kaart. Herheim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teller neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Everton - Atletic Foligno Academy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Everton 74%, Atletic Foligno Academy 26%.
Everton - Atletic Foligno Academy 0:2