Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livurnus manu oil&torta
normalone Tactiek quattrotretre+
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 52
solid Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Polito verovert de bal door een tackle van achteren. Polito passt de bal zonder na te denken. Grasso met een sublieme pass. Szita rent richting de bal. Szita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Rava bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare rent richting de bal. Rava is nu in balbezit. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alaşan onderschept slim de pass. Öztuerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuerk geeft de bal voor. Rava rent richting de bal. Rava haalt uit met een fantastische trap. Scaloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rivalta passt de bal met de wreef. Daar is Rysiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floresta is nu in balbezit. Szita verovert de bal door een tackle van achteren. Szita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szita is nu in balbezit. Ribarov onderschept slim de pass. Ribarov probeert naar een medespeler te passen. Stolař is nu in balbezit. Stolař draait met de bal, schiet en ... Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saponiero is nu in balbezit. Saponiero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livurnus manu - oil&torta 0:1

28e minuut.
Rivalta is nu in balbezit. Rivalta passt de bal met de wreef. Polito rent richting de bal. Polito probeert naar een medespeler te passen. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Öztuerk rent richting de bal. Öztuerk geeft een lange en hoge pass. Rava rent richting de bal. Rava schiet op doel. Scaloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
livurnus manu - oil&torta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livurnus manu 61%, oil&torta 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
livurnus manu - oil&torta 1:1

61e minuut.
Klungelig pakt Rava de bal. Longordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rava verovert de bal door een tackle van achteren. Rava schiet op doel. Scaloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livurnus manu - oil&torta 2:1

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bertrand niet meer kan verder spelen. Linowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Baldessare de bal. Błażejewski rent richting de bal. Baldessare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldessare krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rysiewski met een snelle inworp. Andrieş speelt de bal door. Baldessare rent richting de bal. Baldessare haalt uit met een fantastische trap. Scaloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Masik onderschept slim de pass. Masik geeft een hoge lob. Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasso geeft een hoge lob. Stolař geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Masik speelt de bal door. Floresta heeft problemen om de bal te vangen. Stolař is nu in balbezit. Stolař haalt uit met een fantastische trap. Linowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
livurnus manu - oil&torta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livurnus manu 65%, oil&torta 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
livurnus manu - oil&torta 2:2