Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: Lanerossi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16823
Lanerossi UR Atlas 1970
davide Tactiek coppa
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Hochman rent richting de bal. Hochman geeft de bal voor. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ... Chalobah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 1:0

7e minuut.
Damaso met een sublieme pass. Daar is Aristeguieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Augello probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 2:0

16e minuut.
Damaso controleert de bal met de borst. Damaso geeft een hoge lob. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. Chalobah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 3:0

30e minuut.
Hochman passt de bal zonder na te denken. Kruszyna speelt de bal door. Garştea is nu in balbezit. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 37%, UR Atlas 1970 63%.
Lanerossi - UR Atlas 1970 4:0

55e minuut.
Daar is Kruszyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszyna probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garştea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 5:0

56e minuut.
Aristeguieta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Santiago de bal. Kruszyna rent richting de bal. Kruszyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 6:0

70e minuut.
Schieritz is nu in balbezit. Schieritz passt de bal in één keer door. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel. Chalobah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 7:0

73e minuut.
Rajczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochman geeft een hoge lob. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Santiago rent richting de bal. Aristeguieta onderschept slim de pass. Kruszyna onderschept slim de pass. Kruszyna haalt uit met een fantastische trap. Chalobah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Augello geeft een lange en hoge pass. Schieritz probeert naar een medespeler te passen. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel. Chalobah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - UR Atlas 1970 8:0

89e minuut.
Aristeguieta passt de bal zonder na te denken. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaso met een sublieme pass. Florescu rent richting de bal. Florescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 38%, UR Atlas 1970 62%.
Lanerossi - UR Atlas 1970 8:0