Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:39
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Rifredi FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8899
huddersfield Carioca F.C
4-1-1-3-1 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 35.5
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan passt de bal zonder na te denken. Chacín rent richting de bal. Varjan onderschept slim de pass. Varjan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Złotnicki rent richting de bal. Palop Cervera onderschept slim de pass. Palop Cervera met een sublieme pass. Klungelig pakt Varjan de bal. Varjan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Carioca F.C 1:0

10e minuut.
Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian passt de bal met de wreef. Varjan is nu in balbezit. Varjan haalt uit met een fantastische trap. Groenweghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Carioca F.C 2:0

24e minuut.
Van Puyvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Puyvelde passt de bal zonder na te denken. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan haalt uit met een fantastische trap. Chacín probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Inworp. Lucian met de inworp. Van Puyvelde rent richting de bal. Van Puyvelde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Van Puyvelde passt de bal zonder na te denken. Chacín rent richting de bal. Varjan onderschept slim de pass. Varjan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Carioca F.C 3:0

34e minuut.
Kvande bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvande geeft een lange en hoge pass. Daar is Yenikonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenikonak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Carioca F.C 3:1

36e minuut.
de Kruijff probeert naar een medespeler te passen. Chacín rent richting de bal. Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Varjan draait met de bal, schiet en ... Groenweghe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Carioca F.C 4:1

37e minuut.
Al-Sharnouby geeft een hoge lob. Van Puyvelde is nu in balbezit. Van Puyvelde met een sublieme pass. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan haalt uit met een fantastische trap. Groenweghe bokst de bal weg.

43e minuut.
de Kruijff met een sublieme pass. Varjan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Najbuk. Najbuk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Doeltrap. Groenweghe trapt de bal weg. Stephens kopt de bal weg. Varjan is nu in balbezit. Varjan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Yenikonak rent richting de bal. Stephens is nu in balbezit. Yenikonak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yenikonak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huddersfield 38%, Carioca F.C 62%.
huddersfield - Carioca F.C 4:1

49e minuut.
Joos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Najbuk met de inworp. Yenikonak is nu in balbezit. Palop Cervera verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Carioca F.C 4:2

57e minuut.
Yenikonak is nu in balbezit. Wyrwa verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwa geeft een lange en hoge pass. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Puyvelde rent richting de bal. Van Puyvelde draait met de bal, schiet en ... Groenweghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huddersfield - Carioca F.C 5:2

66e minuut.
Stephens geeft een hoge lob. Lucian kopt de bal weg. de Kruijff met een sublieme pass. Van Puyvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Puyvelde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Siadaczka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Maldari rent richting de bal. Maldari geeft een hoge lob. Wyrwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yenikonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenikonak schiet op doel. Wideradzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Inworp. Moldovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Puyvelde is nu in balbezit. Van Puyvelde geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Van Puyvelde kopt de bal weg. Varjan controleert de bal met de borst. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan onderschept slim de pass. Varjan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Chacín kan de bal niet met de borst controleren. Van Puyvelde rent richting de bal. Van Puyvelde haalt uit met een fantastische trap. Varjan is nu in balbezit. Varjan draait met de bal, schiet en ... Groenweghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huddersfield 32%, Carioca F.C 68%.
huddersfield - Carioca F.C 5:2