Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Bùs del miao
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 20006
Arrosticini Scandalous Team
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 38.8
incredible Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Miętkiewicz is nu in balbezit. Miętkiewicz geeft een hoge lob. Pankrath is nu in balbezit. Coroneo onderschept slim de pass. Coroneo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Obuvník passt de bal zonder na te denken. Vujaklija rent richting de bal. Met opzet legt Brisson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brisson naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vujaklija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujaklija met een snel genomen vrije trap. Lo Piparo maakt een snoekduik en kopt de bal. Fedoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 1:0

11e minuut.
Monzani onderschept slim de pass. Monzani speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lo Piparo de bal onder controle te krijgen. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski haalt uit met een fantastische trap. Fedoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

16e minuut.
Einard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiorito komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Inworp. Estapé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujaklija bereikt de bal nog maar net als eerste. Miętkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miętkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mijakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Giambo met een sublieme pass. Drulák probeert naar een medespeler te passen. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 2:0

27e minuut.
Estapé passt de bal met de wreef. Drulák bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulák passt de bal in één keer door. Pazderski rent richting de bal. Pazderski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Giambo speelt de bal door. Miętkiewicz rent richting de bal. Miętkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Monzani kopt de bal weg. Daar is Lo Piparo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Piparo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pazderski de bal. Pazderski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Obuvník probeert naar een medespeler te passen. Pazderski is nu in balbezit. Goździejewski is nu in balbezit. Pazderski onderschept slim de pass. Pazderski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Lo Piparo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Piparo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Obuvník rent richting de bal. Giambo verovert de bal door een tackle van achteren. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 3:0

40e minuut.
Šormaz geeft de bal voor. Giambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambo passt de bal met de wreef. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Giambo is nu in balbezit. Obuvník verovert de bal door een tackle van achteren. Obuvník probeert naar een medespeler te passen. Pazderski rent richting de bal. Pazderski draait met de bal, schiet en ... Fedoruk bokst de bal weg.

42e minuut.
Lo Piparo rent richting de bal. Salinas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lo Piparo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pazderski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fedoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 4:0

43e minuut.
Obuvník passt de bal in één keer door. Vujaklija rent richting de bal. Obuvník geeft de bal voor. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski schiet op doel. Fedoruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goździejewski controleert de bal met de borst. Lo Piparo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Piparo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 5:0

44e minuut.
Pazderski haalt uit met een fantastische trap. Goździejewski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Monzani neemt de hoekschop. Pazderski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrosticini 39%, Scandalous Team 61%.
Arrosticini - Scandalous Team 6:0

49e minuut.
Vujaklija rent richting de bal. Obuvník is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giambo. Giambo krijgt een gele kaart. Obuvník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vujaklija met een snel genomen vrije trap. Pazderski maakt een snoekduik en kopt de bal. Fedoruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 7:0

56e minuut.
Drulák geeft de bal voor. Pazderski heeft problemen om de bal te vangen. Lo Piparo is nu in balbezit. Lo Piparo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rajt geeft de bal voor. Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Pazderski rent richting de bal. Pazderski draait met de bal, schiet en ... Fedoruk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 8:0

66e minuut.
Miętkiewicz kopt de bal weg. Obuvník bereikt de bal nog maar net als eerste. Obuvník passt de bal met de wreef. Pazderski rent richting de bal. Pazderski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lo Piparo is nu in balbezit. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski schiet op doel. Goździejewski probeert de bal aan de voet te houden. Fedoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 9:0

69e minuut.
Obuvník passt de bal met de wreef. Vujaklija bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujaklija passt de bal zonder na te denken. Obuvník is nu in balbezit. Obuvník geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Obuvník passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vujaklija de bal. Vujaklija speelt de bal door. Lo Piparo rent richting de bal. Lo Piparo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija speelt de bal door. Obuvník speelt de bal door. Daar is Lo Piparo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Piparo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pazderski verovert de bal door een tackle van achteren. Pazderski passt de bal zonder na te denken. Lo Piparo rent richting de bal. Lo Piparo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrosticini - Scandalous Team 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrosticini 32%, Scandalous Team 68%.
Arrosticini - Scandalous Team 10:0