Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperials F.C. pintucciana
CRASTO22 Tactiek Sconfitta sicura
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 57.7
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Mwachofi verovert de bal door een tackle van achteren. Mwachofi passt de bal met de wreef. van der Heiden probeert naar een medespeler te passen. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gruia passt de bal in één keer door. Momčilović rent richting de bal. Momčilović passt de bal zonder na te denken. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kupelyan passt de bal in één keer door. Hüralp rent richting de bal. Hüralp geeft een lange en hoge pass. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Shivhon verovert de bal door een tackle van achteren. Shivhon speelt de bal door. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Hüralp springt en kopt de bal. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kupelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kupelyan speelt de bal door. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols onderschept slim de pass. Mols haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu bokst de bal weg.

31e minuut.
Cedrés verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden passt de bal zonder na te denken. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols schiet op doel. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Słomczyński met de inworp. Larios rent richting de bal. Mols verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden geeft een hoge lob. Hüralp springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
van der Heiden geeft de bal voor. Tecchio speelt de bal door. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden geeft de bal voor. Mols maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden geeft een hoge lob. Hüralp kopt de bal weg. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - pintucciana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 68%, pintucciana 32%.
Imperials F.C. - pintucciana 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Momčilović de bal. Medanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momčilović begaat een overtreding. Momčilović krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kupelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupelyan geeft een hoge lob. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - pintucciana 0:2

55e minuut.
Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tumanyan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Hüralp kopt de bal weg. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kupelyan neemt de hoekschop. Mols krijgt zijn hoofd ertegen. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - pintucciana 0:3

70e minuut.
Thiên Ðức kopt de bal weg. Momčilović heeft problemen om de bal te vangen. Momčilović geeft een hoge lob. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - pintucciana 0:4

75e minuut.
Momčilović rent richting de bal. Momčilović passt de bal in één keer door. Tecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Momčilović met een sublieme pass. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp met een sublieme pass. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Grozăvescu met een harde bal richting middenveld. van der Heiden geeft een hoge lob. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp schiet op doel. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi geeft een hoge lob. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Słomczyński met een sublieme pass. Mols rent richting de bal. Shivhon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mols is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mols legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperials F.C. - pintucciana 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperials F.C. 76%, pintucciana 24%.
Imperials F.C. - pintucciana 0:5