Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.Amerina Casoni Hotspur
NewAct Tactiek Wesley Schneider
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 56.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Plesca onderschept slim de pass. Plesca geeft een lange en hoge pass. Legosi is nu in balbezit. Legosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Casoni Hotspur 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Amerina 56%, Casoni Hotspur 44%.
A.S.Amerina - Casoni Hotspur 0:1

48e minuut.
Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski speelt de bal door. Legosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Legosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Casoni Hotspur 0:2

53e minuut.
Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski geeft een hoge lob. Legosi rent richting de bal. Legosi draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Legosi is nu in balbezit. Szakácsi rent richting de bal. Szakácsi passt de bal met de wreef. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Ronkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Biesemans rent richting de bal. Legosi verovert de bal door een tackle van achteren. Szakácsi is nu in balbezit. Legosi is nu in balbezit. Legosi schiet op doel. Ronkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Zechlin met een sublieme pass. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szakácsi de bal. Szakácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Casoni Hotspur 0:3

80e minuut.
Di Zio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clinton komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badowski zal de hoekschop nemen. Rosi springt en kopt de bal. Ronkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Rosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Legosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Casoni Hotspur 0:4

87e minuut.
Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski speelt de bal door. Legosi rent richting de bal. Szakácsi is nu in balbezit. Szakácsi draait met de bal, schiet en ... Ronkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Clinton bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clinton met een snelle inworp. Havas rent richting de bal. Havas schiet op doel. Bech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Amerina - Casoni Hotspur 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Amerina 56%, Casoni Hotspur 44%.
A.S.Amerina - Casoni Hotspur 1:4