Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobruk Futbal Birimbao
newair Tactiek Br442O
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piegzik rent richting de bal. Fradelizio verovert de bal door een tackle van achteren. Fradelizio draait met de bal, schiet en ... Chang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:0

6e minuut.
Carobbi rent richting de bal. Piegzik onderschept slim de pass. Piegzik passt de bal zonder na te denken. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kazinczy geeft de bal voor. Procida rent richting de bal. Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Meir haalt uit met een fantastische trap. Casagranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:1

15e minuut.
Klungelig pakt Meir de bal. Gallo rent richting de bal. Masier maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Masier moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Masier schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Opěnka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gallo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Meir passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada met een sublieme pass. Meir rent richting de bal. Meir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:2

22e minuut.
Frau kopt de bal weg. Klungelig pakt Fradelizio de bal. Kazinczy geeft een lange en hoge pass. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Casagranda trapt de bal weg van het doel. Estrada kopt de bal weg. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:3

25e minuut.
Taboada rent richting de bal. Taboada geeft de bal voor. Meir maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Massolo passt de bal zonder na te denken. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio passt de bal in één keer door. Mignati is nu in balbezit. Mignati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fradelizio kopt de bal weg. Mignati is nu in balbezit. Quain schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mignati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Useglio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fradelizio maakt een snoekduik en kopt de bal. Chang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Taboada speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo passt de bal zonder na te denken. Meir rent richting de bal. Meir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meir rent richting de bal. Meir draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 67%, Birimbao 33%.
Tobruk Futbal - Birimbao 1:3

46e minuut.
Gallo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taboada de bal. Taboada probeert naar een medespeler te passen. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal zonder na te denken. Gallo is nu in balbezit. Gallo speelt de bal door. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Meir is nu in balbezit. Faleri onderschept slim de pass. Faleri geeft een hoge lob. Carobbi probeert de bal met de borst te controleren. Taboada geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Useglio probeert naar een medespeler te passen. Brambilla Colnago heeft problemen om de bal te vangen. Estrada speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Quain verovert de bal door een tackle van achteren. Quain speelt de bal door. Opěnka met een sublieme pass. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Procida is nu in balbezit. Procida geeft een hoge lob. Inworp. Taboada met een snelle inworp. Kazinczy met een sublieme pass. Casagranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:4

68e minuut.
Carobbi heeft problemen om de bal te vangen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gallo de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... Casagranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:5

70e minuut.
Zanette rent richting de bal. Opěnka onderschept slim de pass. Opěnka probeert naar een medespeler te passen. Meir is nu in balbezit. Meir haalt uit met een fantastische trap. Casagranda bokst de bal weg. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:6

71e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een hoge lob. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ... Casagranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:7

75e minuut.
Kazinczy controleert de bal met de borst. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada passt de bal met de wreef. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:8

77e minuut.
Opěnka speelt de bal door. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Procida verovert de bal door een tackle van achteren. Meir onderschept slim de pass. Meir schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:9

78e minuut.
Frau is nu in balbezit. Frau passt de bal met de wreef. Useglio speelt de bal door. Mignati rent richting de bal. Mignati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piegzik met een sublieme pass. Meir is nu in balbezit. Gallo is nu in balbezit. Gallo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobruk Futbal - Birimbao 1:10

83e minuut.
Faleri geeft een hoge lob. Meir speelt de bal door. Procida is nu in balbezit. Opěnka is nu in balbezit. Opěnka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kondylakis geeft een hoge lob. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Gallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobruk Futbal 64%, Birimbao 36%.
Tobruk Futbal - Birimbao 1:10