Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birimbao Adelante Palermo
Br442O Tactiek xrs-1PS
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
60 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


29e minuut.
Vlădulescu geeft een hoge lob. Petry kopt de bal weg. Okusun is nu in balbezit. Okusun haalt uit met een fantastische trap. Csankó probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Okusun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Quain ... Strafschop! Quain krijgt een gele kaart. Petry raakt geblesseerd tijdens het duel. Petry legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 59%, Adelante Palermo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birimbao - Adelante Palermo 0:0

46e minuut.
Udeanu rent richting de bal. Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft een hoge lob. Okusun maakt een snoekduik en kopt de bal. Csankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Adelante Palermo 0:1

53e minuut.
Taboada geeft een lange en hoge pass. Gallo kopt de bal weg. Udeanu probeert de bal aan de voet te houden. Furtok is nu in balbezit. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Birimbao - Adelante Palermo 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Furtok de bal. Ruiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furtok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taboada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallo maakt een snoekduik en kopt de bal. Negrete bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Adelante Palermo 2:1

56e minuut.
Sulea is nu in balbezit. Sulea geeft de bal voor. Petry kopt de bal weg. Vlădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Vlădulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Massolo speelt de bal door. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal in één keer door. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Sulea rent richting de bal. Sulea passt de bal in één keer door. Okusun rent richting de bal. Okusun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csankó met een harde bal richting middenveld. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Negrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Negrete speelt de bal door. Vlădulescu kopt de bal weg. Petry rent richting de bal. Petry geeft een hoge lob. Okusun springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Okusun controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gahrenfeld neemt vlug de vrije trap. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ... Negrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Adelante Palermo 3:1

84e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso met een sublieme pass. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Birimbao - Adelante Palermo 4:1

88e minuut.
Kondylakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kondylakis probeert naar een medespeler te passen. Pustułka verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birimbao 43%, Adelante Palermo 57%.
Birimbao - Adelante Palermo 4:1