Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joel team RONCADALLAS
gioele1 Tactiek roncadallas
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 43.2
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Kanakis passt de bal in één keer door. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský speelt de bal door. Daperno rent richting de bal. Daperno haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Yassin bokst de bal weg. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk passt de bal met de wreef. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Meel-Soone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
joel team - RONCADALLAS 1:0

16e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi geeft de bal voor. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vojvoda de bal onder controle te krijgen. Comand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Wujec de bal onder controle te krijgen. Kubica is nu in balbezit. Kubica probeert naar een medespeler te passen. Daperno is nu in balbezit. Daperno draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Yassin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Comand probeert naar een medespeler te passen. Kanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec onderschept slim de pass. Wujec geeft een hoge lob. Meel-Soone kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
bin Mohd Yassin trapt de bal weg van het doel. Skøien rent richting de bal. Masters begaat een overtreding. Skøien raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Daar is Vojvoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawczuk rent richting de bal. Särkinen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Särkinen krijgt een gele kaart. Sawczuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Meel-Soone komt bij de bal en schiet. Comand bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 40%, RONCADALLAS 60%.
joel team - RONCADALLAS 1:0

50e minuut.
Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Čásenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk met een sublieme pass. Piţigoi heeft problemen om de bal te vangen. Piţigoi geeft een hoge lob. Comand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Čásenský probeert naar een medespeler te passen. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters geeft een lange en hoge pass. Sawczuk springt en kopt de bal. Comand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nánási raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wijnaldum komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kanakis rent richting de bal. Kanakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wijnaldum de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský schiet op doel. bin Mohd Yassin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Piţigoi speelt de bal door. Masters rent richting de bal. Masters speelt de bal door. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Comand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Masters passt de bal zonder na te denken. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone passt de bal met de wreef. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joel team 37%, RONCADALLAS 63%.
joel team - RONCADALLAS 1:0