Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanpolese Freddolosi
442 Tactiek new deal 6
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


14e minuut.
Machaj rent richting de bal. Machaj geeft een lange en hoge pass. Bangis rent richting de bal. Bangis geeft een lange en hoge pass. Milin springt en kopt de bal. Pagola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Nikolayan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Acunto met de inworp. Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Radaelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Machaj met de inworp. Klungelig pakt Ciampoli de bal. Ciampoli speelt de bal door. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pagola trapt de bal weg. Pieprzyk rent richting de bal. Pieprzyk passt de bal in één keer door. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Szegő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nikolayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolayan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carandente Perreca de bal onder controle te krijgen. Jagodzki geeft de bal voor. Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal. Szegő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bigiogero geeft een hoge lob. Codina is nu in balbezit. Carandente Perreca begaat een overtreding. Carandente Perreca krijgt een gele kaart. Codina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Operti heeft problemen om de bal te vangen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jagodzki. Jagodzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 57%, Freddolosi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sanpolese - Freddolosi 0:0

46e minuut.
Franzese komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bigiogero probeert naar een medespeler te passen. Bangis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese rent richting de bal. Klungelig pakt Franzese de bal. Franzese draait met de bal, schiet en ... Pagola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli passt de bal in één keer door. Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Chiaveri met een snelle inworp. Pieprzyk speelt de bal door. Nikolayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca onderschept slim de pass. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fosco passt de bal met de wreef. Radaelli rent richting de bal. Met opzet legt Nikolayan zijn tegenspeler op de grond. Nikolayan krijgt een gele kaart. Radaelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Radaelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - Freddolosi 0:1

72e minuut.
Bangis speelt de bal door. Franzese is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigiogero. Bigiogero krijgt een gele kaart. Franzese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Codina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pieprzyk met een sublieme pass. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli geeft een hoge lob. Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Operti geeft de bal voor. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk begaat een overtreding. Pieprzyk krijgt een gele kaart. Machaj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Machaj kan niet meer verder spelen. Katsaneas komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateniese geeft een lange en hoge pass. D`Acunto kopt de bal weg. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sanpolese - Freddolosi 1:1

89e minuut.
Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki passt de bal in één keer door. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Szegő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - Freddolosi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 52%, Freddolosi 48%.
Sanpolese - Freddolosi 1:2