Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GSA bat
portugal Tactiek normal 4231
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Lucca passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev is nu in balbezit. Planinić is nu in balbezit. Kelasiyev onderschept slim de pass. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Göçebe rent richting de bal. Babaşov rent richting de bal. Babaşov geeft de bal voor. Klungelig pakt Kelasiyev de bal. Kelasiyev schiet op doel. Wyness kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fraser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preganelli probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery speelt de bal door. Kelasiyev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kelasiyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Preganelli rent richting de bal. Preganelli geeft een hoge lob. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - bat 0:1

21e minuut.
Planinić kopt de bal weg. Pearl bereikt de bal nog maar net als eerste. Preganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Preganelli geeft de bal voor. Kelasiyev springt en kopt de bal. Wyness kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bałuszyński kopt de bal weg. Giovannone rent richting de bal. Fraser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giovannone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giovannone legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - bat 0:2

26e minuut.
Pfefferkorn probeert naar een medespeler te passen. Babaşov speelt de bal door. Emery rent richting de bal. Preganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Preganelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Preganelli met een sublieme pass. Lucca is nu in balbezit. Lucca geeft de bal voor. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Wyness verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - bat 0:3

36e minuut.
Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca passt de bal in één keer door. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - bat 0:4

38e minuut.
Nikosyan onderschept slim de pass. Nikosyan geeft een hoge lob. Lucca kopt de bal weg. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 77%, bat 23%.
GSA - bat 0:4

48e minuut.
Pfefferkorn passt de bal in één keer door. Preganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Preganelli passt de bal zonder na te denken. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Preganelli geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński onderschept slim de pass. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca geeft de bal voor. Kelasiyev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Berkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfefferkorn onderschept slim de pass. Pfefferkorn met een sublieme pass. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Marchionni passt de bal in één keer door. Salvalalio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvalalio geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone speelt de bal door. Preganelli geeft een hoge lob. Kelasiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Wyness werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

75e minuut.
Marchionni kopt de bal weg. Salvalalio probeert naar een medespeler te passen. Preganelli rent richting de bal. Preganelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Preganelli probeert naar een medespeler te passen. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Planinić. Planinić krijgt een gele kaart. Lucca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lucca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Preganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Preganelli speelt de bal door. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fraser met een sublieme pass. Klaassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaassen passt de bal zonder na te denken. Pearl is nu in balbezit. Pearl draait met de bal, schiet en ... Mavrakakis bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Nikosyan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klaassen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pearl krijgt zijn hoofd ertegen. Mavrakakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Havrda met een harde bal richting middenveld. Pfefferkorn kopt de bal weg. Preganelli speelt de bal door. Lucca geeft een hoge lob. Kelasiyev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 74%, bat 26%.
GSA - bat 0:4
GSA