Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 Freddolosi
atuttogas Tactiek new deal 6
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
D`Acunto passt de bal zonder na te denken. Fosco is nu in balbezit. Greenspan begaat een overtreding. Greenspan krijgt een gele kaart. Fosco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Acunto met een snel genomen vrije trap. Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Freddolosi 0:1

8e minuut.
Kryvicki is nu in balbezit. Carandente Perreca onderschept slim de pass. Carandente Perreca passt de bal met de wreef. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pieprzyk geeft een hoge lob. Branecki met een sublieme pass. Pieprzyk kopt de bal weg. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Freddolosi 0:2

26e minuut.
Operti met een sublieme pass. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Freddolosi 0:3

31e minuut.
Degiovani is nu in balbezit. Degiovani geeft de bal voor. Vascomo rent richting de bal. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Pagola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Freddolosi 1:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hreško met een snelle inworp. Kryvicki probeert naar een medespeler te passen. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 64%, Freddolosi 36%.
Real cavalieri75 - Freddolosi 1:3

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen. da Silva Barbosa komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Branecki met een harde bal richting middenveld. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki passt de bal in één keer door. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Radaelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Freddolosi 1:4

64e minuut.
Kryvicki is nu in balbezit. Bigiogero verovert de bal door een tackle van achteren. Bigiogero speelt de bal door. Klungelig pakt Vascomo de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaelli rent richting de bal. Radaelli passt de bal zonder na te denken. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Fosco is nu in balbezit. Fosco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Freddolosi 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 68%, Freddolosi 32%.
Real cavalieri75 - Freddolosi 1:5