Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nerassurri Sanpolese
4321 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 52
good Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar geeft de bal voor. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel. Szegő probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szegő speelt de bal door. Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglia probeert naar een medespeler te passen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ţânţar is nu in balbezit. Cimaglia onderschept slim de pass. Cimaglia passt de bal zonder na te denken. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... Chevrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Koblak geeft een lange en hoge pass. Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermendzhiev speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chevrier trapt de bal weg van het doel. Machaj kopt de bal weg. Cimaglia probeert naar een medespeler te passen. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar speelt de bal door. Machaj rent richting de bal. Ugbade rent richting de bal. Ugbade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 72%, Sanpolese 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nerassurri - Sanpolese 0:0

46e minuut.
Franzese komt het veld opgelopen. Andrés komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Łydka is nu in balbezit. Łydka geeft een hoge lob. Nanov heeft problemen om de bal te vangen. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Campigotto is nu in balbezit. Campigotto speelt de bal door. Skurský met een sublieme pass. Franzese is nu in balbezit. Franzese schiet op doel. Chevrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. César de Souza is nu in balbezit. César de Souza geeft de bal voor. Franzese maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - Sanpolese 0:1

61e minuut.
Cimaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglia met een sublieme pass. Franzese heeft problemen om de bal te vangen. Cimaglia rent richting de bal. Cimaglia haalt uit met een fantastische trap. Chevrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Koblak de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Andrés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Lodovico met de inworp. Pîrvu geeft de bal voor. Sępek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Machaj verovert de bal door een tackle van achteren. Machaj geeft de bal voor. Bangis kopt de bal weg. Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Chevrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Andrés geeft de bal voor. Campigotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Buśkiewicz de bal. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel. Chevrier bokst de bal weg.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. César de Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campigotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 57%, Sanpolese 43%.
nerassurri - Sanpolese 0:1