Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe GSA
IV-III-III Mix Tactiek portugal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre passt de bal met de wreef. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tavazzi schiet op doel. Wyness verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Emery is nu in balbezit. Emery probeert naar een medespeler te passen. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Makoun probeert naar een medespeler te passen. MacIntyre rent richting de bal. Planinić maakt een afschuwelijke overtreding. Planinić krijgt een gele kaart. MacIntyre moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. MacIntyre kan niet meer verder spelen. Pierucci komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Metallo de bal onder controle te krijgen. Pearl rent richting de bal. Makoun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pearl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pearl wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Shavit heeft problemen om de bal te vangen. Makoun rent richting de bal. Makoun passt de bal met de wreef. Civiello heeft problemen om de bal te vangen. Civiello schiet op doel. Wyness verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Fraser passt de bal zonder na te denken. Emery is nu in balbezit. Emery passt de bal met de wreef. Pearl rent richting de bal. Pearl draait met de bal, schiet en ... Bonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig geeft een hoge lob. Göçebe heeft problemen om de bal te vangen. Göçebe schiet op doel. Bonati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - GSA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 55%, GSA 45%.
RepubblicaZeneixe - GSA 0:1

48e minuut.
Göçebe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shavit. Göçebe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berkin met een snel genomen vrije trap. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe haalt uit met een fantastische trap. Bonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - GSA 0:2

51e minuut.
Emery probeert naar een medespeler te passen. Berkin rent richting de bal. Berkin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Göçebe de bal. Göçebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bonati met een harde bal richting middenveld. Fraser kopt de bal weg. Göçebe heeft problemen om de bal te vangen. Pearl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearl draait met de bal, schiet en ... Bonati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klaassen is nu in balbezit. Klaassen met een sublieme pass. Göçebe is nu in balbezit. Pearl is nu in balbezit. Pearl schiet op doel. Bonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bonati trapt de bal weg van het doel. Emery kopt de bal weg. Makoun is nu in balbezit. Pearl rent richting de bal. Pearl draait met de bal, schiet en ... Bonati bokst de bal weg.

77e minuut.
Metallo passt de bal zonder na te denken. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi probeert naar een medespeler te passen. Pierucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierucci draait met de bal, schiet en ... Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 53%, GSA 47%.
RepubblicaZeneixe - GSA 0:2
GSA