Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 Sanpolese
atuttogas Tactiek 442
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Andronic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bangis met een snelle inworp. Güzel is nu in balbezit. Güzel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vascomo heeft problemen om de bal te vangen. Sępek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vascomo raakt geblesseerd tijdens het duel. Vascomo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Szegő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Sanpolese 1:0

6e minuut.
Dermendzhiev onderschept slim de pass. Hreško verovert de bal door een tackle van achteren. Hreško met een sublieme pass. Degiovani rent richting de bal. Degiovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bangis speelt de bal door. Greenspan geeft een lange en hoge pass. Ozuna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Codina speelt de bal door. Górski speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ozuna speelt de bal door. Bangis rent richting de bal. Bangis geeft een lange en hoge pass. Milin springt en kopt de bal. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real cavalieri75 - Sanpolese 1:1

25e minuut.
Milin is nu in balbezit. Milin probeert naar een medespeler te passen. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Güzel verovert de bal door een tackle van achteren. Güzel haalt uit met een fantastische trap. Branecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Špitálský speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Greenspan begaat een overtreding. Greenspan krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kryvicki passt de bal met de wreef. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 45%, Sanpolese 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real cavalieri75 - Sanpolese 1:1

46e minuut.
da Silva Barbosa komt het veld opgelopen. Franzese komt het veld opgelopen. Solomon komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Franzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzese geeft de bal voor. Ozuna kopt de bal weg. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Greenspan bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenspan passt de bal in één keer door. Kryvicki heeft problemen om de bal te vangen. Solomon is nu in balbezit. Solomon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ozuna passt de bal met de wreef. Milin is nu in balbezit. Andreiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreiescu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Dermendzhiev is nu in balbezit. Dermendzhiev geeft de bal voor. Franzese is nu in balbezit. Franzese haalt uit met een fantastische trap. Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Sanpolese 1:2

69e minuut.
Górski geeft een hoge lob. Inworp. Kalmarski met een snelle inworp. Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Górski rent richting de bal. Kryvicki onderschept slim de pass. Kryvicki geeft een lange en hoge pass. Vascomo krijgt zijn hoofd ertegen. Szegő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real cavalieri75 - Sanpolese 2:2

78e minuut.
Codina geeft een hoge lob. Franzese kopt de bal weg. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Sanpolese 2:3

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Branecki niet meer kan verder spelen. Klug komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nikolayan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milin de bal. Greenspan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greenspan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Klungelig pakt Ozuna de bal. Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Milin rent richting de bal. Milin draait met de bal, schiet en ... Klug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 42%, Sanpolese 58%.
Real cavalieri75 - Sanpolese 2:3