Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 bat
atuttogas Tactiek normal 4231
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Lucca passt de bal met de wreef. Kelasiyev rent richting de bal. Giovannone is nu in balbezit. Giovannone haalt uit met een fantastische trap. Klug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - bat 0:1

14e minuut.
Bertoldi geeft de bal voor. Zgutczyński controleert de bal met de borst. Lucca is nu in balbezit. Lucca geeft een hoge lob. Kelasiyev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Salvalalio geeft de bal voor. Inworp. Hreško met een snelle inworp. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pfefferkorn passt de bal met de wreef. Daar is Giovannone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lucca rent richting de bal. Lucca probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Klug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - bat 0:2

32e minuut.
Bertoldi speelt de bal door. Daar is Giovannone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannone passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 59%, bat 41%.
Real cavalieri75 - bat 0:2

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nikosyan probeert naar een medespeler te passen. Lucca rent richting de bal. Lucca passt de bal in één keer door. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgutczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Lucca verovert de bal door een tackle van achteren. Lucca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
da Silva Barbosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opioła komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bertoldi geeft de bal voor. Andronic is nu in balbezit. Kelasiyev onderschept slim de pass. Kelasiyev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Opioła is nu in balbezit. Lucca onderschept slim de pass. Lucca geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Klug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Opioła rent richting de bal. Lucca onderschept slim de pass. Lucca passt de bal met de wreef. Giovannone is nu in balbezit. Giovannone draait met de bal, schiet en ... Klug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kalmarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovannone met de inworp. Fausti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausti probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fausti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausti geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Klug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - bat 0:3

87e minuut.
Lucca is nu in balbezit. Lucca geeft de bal voor. Sądowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kalmarski probeert naar een medespeler te passen. Pfefferkorn is nu in balbezit. Pfefferkorn geeft de bal voor. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel. Klug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 72%, bat 28%.
Real cavalieri75 - bat 0:3