Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe nerassurri
IV-III-III Mix Tactiek 4321
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Tavazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tavazzi passt de bal met de wreef. Civiello rent richting de bal. Civiello schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koblak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Petrograzia passt de bal zonder na te denken. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metallo passt de bal zonder na te denken. Civiello heeft problemen om de bal te vangen. Civiello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ţânţar is nu in balbezit. Petrograzia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţânţar raakt geblesseerd tijdens het duel. Buśkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shavit bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buśkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Med is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ugbade passt de bal zonder na te denken. Di Lodovico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martini de bal. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med schiet op doel. Paal!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pîrvu met een snelle inworp. Ugbade geeft een lange en hoge pass. Med springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 0:1

13e minuut.
Makoun passt de bal met de wreef. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi passt de bal zonder na te denken. Metallo is nu in balbezit. Metallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Koblak heeft problemen om de bal te vangen. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi speelt de bal door. Civiello rent richting de bal. Civiello schiet op doel. Chevrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Metallo rent richting de bal. Metallo haalt uit met een fantastische trap. Chevrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 1:1

25e minuut.
Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar geeft de bal voor. Bruun probeert de bal aan de voet te houden. Med bereikt de bal nog maar net als eerste. Med haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Shavit onderschept slim de pass. Shavit geeft een hoge lob. Metallo kopt de bal weg. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 2:1

29e minuut.
Klungelig pakt Metallo de bal. Di Lodovico rent richting de bal. Metallo verovert de bal door een tackle van achteren. Metallo schiet op doel. Chevrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 3:1

31e minuut.
Koblak rent richting de bal. Koblak geeft de bal voor. Shavit rent richting de bal. Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pîrvu passt de bal met de wreef. Hennig rent richting de bal. Med tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Med krijgt een gele kaart. Hennig wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Tavazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tavazzi met een sublieme pass. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello schiet op doel. Chevrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 4:1

43e minuut.
Buśkiewicz rent richting de bal. Tavazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tavazzi geeft een lange en hoge pass. Metallo rent richting de bal. Metallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Makoun geeft een lange en hoge pass. Koblak is nu in balbezit. Civiello onderschept slim de pass. Civiello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 40%, nerassurri 60%.
RepubblicaZeneixe - nerassurri 5:1

48e minuut.
Civiello rent richting de bal. Tavazzi rent richting de bal. Civiello rent richting de bal. Civiello haalt uit met een fantastische trap. Chevrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 6:1

67e minuut.
Metallo rent richting de bal. Metallo passt de bal met de wreef. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 7:1

74e minuut.
Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar passt de bal zonder na te denken. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - nerassurri 7:2

86e minuut.
Med verovert de bal door een tackle van achteren. Med speelt de bal door. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade draait met de bal, schiet en ... Bonati probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 37%, nerassurri 63%.
RepubblicaZeneixe - nerassurri 7:2