Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GSA Freddolosi
portugal Tactiek new deal 6
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 43.2
solid Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Planinić speelt de bal door. Klungelig pakt D`Acunto de bal. D`Acunto probeert naar een medespeler te passen. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fosco zal de hoekschop nemen. Carandente Perreca springt en kopt de bal. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pearl rent richting de bal. Jagodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki met een sublieme pass. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel. Wyness verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Pieprzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagodzki krijgt een gele kaart.

19e minuut.
D`Acunto rent richting de bal. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki speelt de bal door. Fosco is nu in balbezit. Fosco schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Pieprzyk de bal onder controle te krijgen. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki probeert naar een medespeler te passen. Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco draait met de bal, schiet en ... Wyness probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bałuszyński heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klaassen geeft een lange en hoge pass. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieprzyk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery passt de bal zonder na te denken. Chiaveri onderschept slim de pass. Pearl is nu in balbezit. Pearl draait met de bal, schiet en ... Pagola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Göçebe heeft problemen om de bal te vangen. Jagodzki onderschept slim de pass. Jagodzki passt de bal met de wreef. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Freddolosi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 66%, Freddolosi 34%.
GSA - Freddolosi 0:1

46e minuut.
Chiaveri heeft problemen om de bal te vangen. Chiaveri geeft een hoge lob. D`Acunto probeert de bal aan de voet te houden. Klaassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaassen schiet op doel. Pagola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Jagodzki heeft problemen om de bal te vangen. Jagodzki geeft de bal voor. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chiaveri met een sublieme pass. D`Acunto geeft een lange en hoge pass. Carandente Perreca probeert de bal aan de voet te houden. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Freddolosi 0:2

81e minuut.
Fosco passt de bal in één keer door. Carandente Perreca speelt de bal door. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel. Wyness probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GSA - Freddolosi 0:3

85e minuut.
Göçebe kopt de bal weg. Klaassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigiogero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klaassen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GSA 54%, Freddolosi 46%.
GSA - Freddolosi 0:3
GSA