Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nerassurri bat
4321 Tactiek normal 4231
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 56.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Lucca rent richting de bal. Lucca geeft de bal voor. Pfefferkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfefferkorn geeft een hoge lob. Giovannone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lucca is nu in balbezit. Lucca passt de bal in één keer door. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - bat 0:1

24e minuut.
Campigotto verovert de bal door een tackle van achteren. Pfefferkorn is nu in balbezit. Campigotto verovert de bal door een tackle van achteren. Campigotto geeft de bal voor. Med krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

33e minuut.
Babaşov onderschept slim de pass. Babaşov passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. Chevrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - bat 0:2

34e minuut.
Inworp. Giovannone met de inworp. Daar is Fausti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausti geeft een hoge lob. Kelasiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kelasiyev kopt de bal weg. Lucca rent richting de bal. Lucca passt de bal in één keer door. Giovannone is nu in balbezit. Giovannone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - bat 0:3

41e minuut.
Daar is Med, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannone onderschept slim de pass. Giovannone speelt de bal door. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel. Chevrier bokst de bal weg.

44e minuut.
Lucca draait met de bal, schiet en ... Chevrier probeert naar een medespeler te passen. Fausti kopt de bal weg. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - bat 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 65%, bat 35%.
nerassurri - bat 0:4

57e minuut.
Kelasiyev passt de bal zonder na te denken. Lucca rent richting de bal. Lucca passt de bal in één keer door. Giovannone is nu in balbezit. Giovannone haalt uit met een fantastische trap. Chevrier bokst de bal weg. Lucca rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nanov ... Strafschop! Nanov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lucca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucca neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pîrvu passt de bal zonder na te denken. Nikosyan is nu in balbezit. Nikosyan geeft een hoge lob. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Chevrier bokst de bal weg.

64e minuut.
Babaşov is nu in balbezit. Babaşov geeft de bal voor. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap. Chevrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nerassurri - bat 0:5

75e minuut.
Nikosyan onderschept slim de pass. Nikosyan passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca is nu in balbezit. Lucca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nerassurri 54%, bat 46%.
nerassurri - bat 0:5