Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddolosi bat
new deal 6 Tactiek normal 4231
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Bertoldi probeert naar een medespeler te passen. Giovannone heeft problemen om de bal te vangen. Bigiogero maakt een afschuwelijke overtreding. Bigiogero krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Lucca verovert de bal door een tackle van achteren. Lucca geeft de bal voor. Kelasiyev kopt de bal weg. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone haalt uit met een fantastische trap. Pagola bokst de bal weg.

26e minuut.
Mavrakakis met een harde bal richting middenveld. Lucca kopt de bal weg. Daar is Operti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Giovannone geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bigiogero de bal onder controle te krijgen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lucca is nu in balbezit. Lucca geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Operti is nu in balbezit. Operti geeft een lange en hoge pass. Marchionni bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli draait met de bal, schiet en ... Mavrakakis bokst de bal weg.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fosco zal de hoekschop nemen. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - bat 1:0

38e minuut.
Bertoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoldi geeft een lange en hoge pass. Lucca is nu in balbezit. Lucca geeft de bal voor. Kelasiyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freddolosi - bat 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 52%, bat 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freddolosi - bat 1:1

46e minuut.
Lucca is nu in balbezit. Lucca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marchionni de bal. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. Mavrakakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Babaşov onderschept slim de pass. Babaşov geeft de bal voor. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel. Pagola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lucca rent richting de bal. Lucca passt de bal in één keer door. Preganelli probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Preganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Preganelli passt de bal zonder na te denken. Lucca met een sublieme pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Preganelli speelt de bal door. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca passt de bal zonder na te denken. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Pagola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - bat 1:2

80e minuut.
Preganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Preganelli passt de bal zonder na te denken. Bigiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jagodzki passt de bal met de wreef. Radaelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchionni. Marchionni krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Inworp. Salvalalio met de inworp. Preganelli met een sublieme pass. Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - bat 1:3

88e minuut.
Preganelli probeert naar een medespeler te passen. Salvalalio geeft een hoge lob. Ateniese heeft problemen om de bal te vangen. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 53%, bat 47%.
Freddolosi - bat 1:3