Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:42
  • Competitiewedstrijd: Serie D.34 [del]
  • Stadion: bat Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7304
bat Freddolosi
normal 4231 Tactiek new deal 6
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
58 gemiddelde waardering 35.8
formidable Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen average


5e minuut.
Pallesi onderschept slim de pass. Pallesi geeft een hoge lob. Nikosyan heeft problemen om de bal te vangen. Nikosyan geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ławnicak springt en kopt de bal. Pfefferkorn kopt de bal weg. Mottesi speelt de bal door. Ławnicak is nu in balbezit. Ławnicak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lucca is nu in balbezit. Lucca geeft een hoge lob. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel. Secoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 1:0

21e minuut.
Ławnicak is nu in balbezit. Marchionni verovert de bal door een tackle van achteren. Marchionni probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel. Secoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Galizia de bal. Salvalalio rent richting de bal. Salvalalio geeft een hoge lob. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 2:0

28e minuut.
Babaşov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preganelli is nu in balbezit. Galizia begaat een overtreding. Preganelli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Preganelli kan niet meer verder spelen. Fausti komt het veld opgelopen. Pfefferkorn met een snel genomen vrije trap. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 3:0

29e minuut.
Loffone is nu in balbezit. Loffone probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel. Secoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 4:0

33e minuut.
Pfefferkorn rent richting de bal. Pfefferkorn geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ... Secoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 5:0

38e minuut.
Salvalalio geeft de bal voor. Kelasiyev kopt de bal weg. Pallesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 39%, Freddolosi 61%.
bat - Freddolosi 5:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babaşov met een snelle inworp. Pfefferkorn speelt de bal door. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 6:0

47e minuut.
Daar is Ławnicak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev passt de bal in één keer door. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Babaşov passt de bal in één keer door. Pfefferkorn rent richting de bal. Pfefferkorn passt de bal zonder na te denken. Lucca is nu in balbezit. Lucca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lucca geeft een lange en hoge pass. Kelasiyev kopt de bal weg. Befi probeert de bal met de borst te controleren. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Secoli trapt de bal weg van het doel. Pfefferkorn kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelasiyev de bal. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 7:0

60e minuut.
Salvalalio geeft een lange en hoge pass. Daar is Befi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 8:0

63e minuut.
Galizia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. D`Acunto komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lucca geeft een lange en hoge pass. Giovannone kopt de bal weg. Daar is Scotella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelasiyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is D`Acunto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelasiyev rent richting de bal. Fausti is nu in balbezit. Kelasiyev rent richting de bal. Kelasiyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausti verovert de bal door een tackle van achteren. Fausti met een sublieme pass. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Salvalalio rent richting de bal. Salvalalio probeert naar een medespeler te passen. Kelasiyev is nu in balbezit. Kelasiyev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kelasiyev rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bat - Freddolosi 9:0

82e minuut.
Giovannone met een snelle inworp. Fausti geeft een hoge lob. Kelasiyev heeft problemen om de bal te vangen. Lucca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bat 32%, Freddolosi 68%.
bat - Freddolosi 9:0