Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanpolese RepubblicaZeneixe
442 Tactiek IV-III-III Mix
59% Balbezit 41%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 45.1
solid Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Civiello is nu in balbezit. Civiello passt de bal met de wreef. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit verovert de bal door een tackle van achteren. Shavit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Shavit speelt de bal door. Civiello is nu in balbezit. Civiello passt de bal met de wreef. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Makoun passt de bal in één keer door. Petrograzia is nu in balbezit. Petrograzia met een sublieme pass. Drvendžija rent richting de bal. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. Radzinsky bokst de bal weg.

25e minuut.
Civiello rent richting de bal. Civiello passt de bal met de wreef. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel. Bonati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - RepubblicaZeneixe 1:0

30e minuut.
MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre geeft een hoge lob. Sępek is nu in balbezit. Shavit onderschept slim de pass. Shavit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
MacIntyre is nu in balbezit. MacIntyre geeft een hoge lob. Shavit kopt de bal weg. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. Radzinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Güzel kopt de bal weg. Klungelig pakt Milin de bal. Ozuna met een sublieme pass. Špitálský rent richting de bal. Špitálský passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Drvendžija probeert naar een medespeler te passen. Civiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Civiello draait met de bal, schiet en ... Wilga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radzinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sanpolese - RepubblicaZeneixe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 50%, RepubblicaZeneixe 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sanpolese - RepubblicaZeneixe 1:1

48e minuut.
Ozuna met een sublieme pass. Hennig rent richting de bal. Met opzet legt Güzel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Güzel naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hennig moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hennig kan niet meer verder spelen. Nadalino komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ozuna probeert naar een medespeler te passen. Civiello rent richting de bal. Górski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Górski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Civiello rent richting de bal. Civiello passt de bal met de wreef. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit verovert de bal door een tackle van achteren. Shavit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - RepubblicaZeneixe 1:2

73e minuut.
Ozuna met een sublieme pass. Klungelig pakt Špitálský de bal. Met opzet legt Makoun zijn tegenspeler op de grond. Makoun krijgt een gele kaart. Špitálský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Górski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ... Bonati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuna passt de bal met de wreef. Bangis heeft problemen om de bal te vangen. Bangis geeft een hoge lob. Milin krijgt zijn hoofd ertegen. Bonati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Makoun speelt de bal door. Shavit is nu in balbezit. Shavit haalt uit met een fantastische trap. Radzinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanpolese - RepubblicaZeneixe 1:3

79e minuut.
Machaj passt de bal met de wreef. Špitálský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský passt de bal zonder na te denken. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanpolese 50%, RepubblicaZeneixe 50%.
Sanpolese - RepubblicaZeneixe 1:3