Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 Sursum Corda FC
atuttogas Tactiek 343Bs2p
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Hreško speelt de bal door. Vascomo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belluomini. Belluomini krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tosato onderschept slim de pass. Cazzulani geeft een lange en hoge pass. Andreiescu heeft problemen om de bal te vangen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Vascomo heeft problemen om de bal te vangen. Spitti begaat een overtreding. Spitti krijgt een gele kaart. Vascomo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kryvicki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Calangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Sursum Corda FC 1:0

19e minuut.
Greenspan onderschept slim de pass. Greenspan speelt de bal door. Kalmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivieri rent richting de bal. Olivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peraccini passt de bal in één keer door. Olivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluomini rent richting de bal. Belluomini geeft een lange en hoge pass. Kunstmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ferragutto probeert naar een medespeler te passen. Tulkis rent richting de bal. Tulkis speelt de bal door. Olivieri rent richting de bal. Olivieri schiet op doel. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 57%, Sursum Corda FC 43%.
Real cavalieri75 - Sursum Corda FC 1:0

46e minuut.
da Silva Barbosa komt het veld opgelopen. Solomon komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mureşeanu rent richting de bal. Greenspan onderschept slim de pass. Kryvicki speelt de bal door. Solomon is nu in balbezit. Solomon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vascomo passt de bal in één keer door. Tosato rent richting de bal. Solomon onderschept slim de pass. Solomon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Sursum Corda FC 2:0

64e minuut.
Kalmarski geeft de bal voor. Kryvicki rent richting de bal. Kryvicki passt de bal met de wreef. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Cazzulani onderschept slim de pass. Cazzulani geeft een lange en hoge pass. Olivieri rent richting de bal. Olivieri haalt uit met een fantastische trap. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - Sursum Corda FC 2:1

74e minuut.
Inworp. Kalmarski met de inworp. Peraccini speelt de bal door. Olivieri is nu in balbezit. Olivieri haalt uit met een fantastische trap. Branecki bokst de bal weg.

80e minuut.
Belluomini geeft een hoge lob. Zgutczyński geeft de bal voor. Peraccini probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Greenspan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulkis met een snelle inworp. Olivieri rent richting de bal. Olivieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Belluomini rent richting de bal. Belluomini geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 66%, Sursum Corda FC 34%.
Real cavalieri75 - Sursum Corda FC 2:1