Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real British pindui
442 Tactiek pipo def mod 2
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Cenamor passt de bal met de wreef. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora begaat een overtreding. Koszora krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Koszora passt de bal met de wreef. Acero rent richting de bal. Morris begaat een overtreding. Acero raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Acero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Koszora probeert naar een medespeler te passen. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - pindui 0:1

11e minuut.
Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Domarski de bal. Domarski probeert naar een medespeler te passen. Acero is nu in balbezit. Acero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cenamor passt de bal zonder na te denken. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista met een sublieme pass. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - pindui 0:2

17e minuut.
Morris is nu in balbezit. Morris passt de bal met de wreef. Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acero rent richting de bal. Acero haalt uit met een fantastische trap. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirt rent richting de bal. Hirt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Koszora speelt de bal door. Hirt is nu in balbezit. Hirt passt de bal met de wreef. Acero rent richting de bal. Acero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Londoño Restrepo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszora probeert naar een medespeler te passen. Wieprzęć met een sublieme pass. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hirt is nu in balbezit. Hirt passt de bal in één keer door. Daar is Dardaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirt rent richting de bal. Hirt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Londoño Restrepo rent richting de bal. Londoño Restrepo geeft een lange en hoge pass. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero is nu in balbezit. Acero haalt uit met een fantastische trap. Bonardi bokst de bal weg.

42e minuut.
Dardaryan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 57%, pindui 43%.
Real British - pindui 0:2

48e minuut.
Barczewski rent richting de bal. Koszora onderschept slim de pass. Koszora probeert naar een medespeler te passen. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cenamor geeft een hoge lob. Kramski kopt de bal weg. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Topcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - pindui 1:2

59e minuut.
Cenamor rent richting de bal. Cenamor passt de bal in één keer door. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Topcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wieprzęć rent richting de bal. Wieprzęć geeft een lange en hoge pass. Kompany bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompany draait met de bal, schiet en ... Topcia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Bouaron rent richting de bal. Hirt is nu in balbezit. Bouaron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouaron krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Gawlicki probeert naar een medespeler te passen. Cenamor probeert naar een medespeler te passen. Barczewski is nu in balbezit. Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Topcia bokst de bal weg.

75e minuut.
Gawlicki rent richting de bal. Domarski onderschept slim de pass. Domarski probeert naar een medespeler te passen. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero draait met de bal, schiet en ... Bonardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hirt passt de bal zonder na te denken. Daar is Acero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieprzęć bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero onderschept slim de pass. Acero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Hirt de bal. Bouaron is nu in balbezit. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 57%, pindui 43%.
Real British - pindui 1:2