Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sassari Calcio F.C. Mantova 1911
roma Tactiek Palla lunga 2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gaberšić speelt de bal door. Burçak onderschept slim de pass. Hongbin is nu in balbezit. Hongbin haalt uit met een fantastische trap. Fuse probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Burçak onderschept slim de pass. Kalde onderschept slim de pass. Kalde probeert naar een medespeler te passen. Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Strzyga is nu in balbezit. Strzyga geeft de bal voor. Quaglioni is nu in balbezit. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hongbin rent richting de bal. Hongbin schiet op doel. Fuse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 0:1

11e minuut.
Cypisek is nu in balbezit. Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki bokst de bal weg.

12e minuut.
Burçak speelt de bal door. Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski passt de bal in één keer door. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Maczkowski geeft de bal voor. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza onderschept slim de pass. Szusza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 1:1

18e minuut.
Rogan is nu in balbezit. Szusza onderschept slim de pass. Kalde maakt een afschuwelijke overtreding. Kalde krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Burçak is nu in balbezit. Hongbin verovert de bal door een tackle van achteren. Hongbin met een sublieme pass. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Fuse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Quaglioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Fuse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rogan kopt de bal weg. Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een hoge lob. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lage verovert de bal door een tackle van achteren. Lage geeft een lange en hoge pass. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypisek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 2:1

41e minuut.
Kalde probeert naar een medespeler te passen. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Hongbin speelt de bal door. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassari Calcio F.C. 47%, Mantova 1911 53%.
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 2:1

51e minuut.
Szusza verovert de bal door een tackle van achteren. Lage rent richting de bal. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Szusza onderschept slim de pass. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki bokst de bal weg.

52e minuut.
Liistri probeert naar een medespeler te passen. Kalde probeert naar een medespeler te passen. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Fuse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 2:2

54e minuut.
Quispe geeft een lange en hoge pass. Kilikevich kopt de bal weg. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 2:3

59e minuut.
Mitka kopt de bal weg. Zdrojewski is nu in balbezit. Kalde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaberšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Csala rent richting de bal. Csala met een sublieme pass. Quispe rent richting de bal. Szusza onderschept slim de pass. Szusza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kalde probeert naar een medespeler te passen. Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal in één keer door. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Fuse bokst de bal weg.

72e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal in één keer door. Kilikevich rent richting de bal. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Barajas is nu in balbezit. Quaglioni met een sublieme pass. Rogan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hongbin de bal. Hongbin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Burçak passt de bal met de wreef. Kalde met een sublieme pass. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 2:4

80e minuut.
Liistri met de inworp. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich verovert de bal door een tackle van achteren. Xasaylı geeft een lange en hoge pass. Kilikevich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fuse speelt de bal door. Quispe kopt de bal weg. Daar is Barajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić schiet op doel. Fuse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassari Calcio F.C. 58%, Mantova 1911 42%.
Sassari Calcio F.C. - Mantova 1911 2:4