Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea under 23 Rain Street
433 Tactiek BluRain
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 39.1
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Buontempo heeft problemen om de bal te vangen. Furlong onderschept slim de pass. Furlong passt de bal met de wreef. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Emmers geeft een hoge lob. Colombini heeft problemen om de bal te vangen. Tepšić rent richting de bal. Zampella rent richting de bal. Zampella draait met de bal, schiet en ... Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman onderschept slim de pass. Houtman met een sublieme pass. Tepšić is nu in balbezit. Tepšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:1

10e minuut.
Rachino bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlong is nu in balbezit. Furlong met een sublieme pass. Tepšić rent richting de bal. Tepšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Scurati geeft een hoge lob. Inworp. Houtman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tepšić rent richting de bal. Tepšić geeft de bal voor. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Furlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:2

20e minuut.
Furlong is nu in balbezit. Tepšić is nu in balbezit. Furlong rent richting de bal. Furlong draait met de bal, schiet en ... Tepšić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:3

22e minuut.
Rondana heeft problemen om de bal te vangen. Rondana passt de bal in één keer door. Zampella is nu in balbezit. Furlong is nu in balbezit. Furlong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Furlong is nu in balbezit. Furlong passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zampella de bal. Zampella draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scurati de bal onder controle te krijgen. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Colombini rent richting de bal. Furlong verovert de bal door een tackle van achteren. Furlong met een sublieme pass. Zampella is nu in balbezit. Zampella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:4

38e minuut.
Coulibaly heeft problemen om de bal te vangen. Houtman rent richting de bal. Houtman passt de bal met de wreef. Tepšić is nu in balbezit. Tepšić haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Rondana rent richting de bal. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Zampella rent richting de bal. Zampella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 81%, Rain Street 19%.
chelsea under 23 - Rain Street 0:5

47e minuut.
Furlong met een sublieme pass. Houtman rent richting de bal. Houtman probeert naar een medespeler te passen. Tepšić rent richting de bal. Tepšić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Houtman onderschept slim de pass. Houtman speelt de bal door. Colombini rent richting de bal. Furlong onderschept slim de pass. Furlong haalt uit met een fantastische trap. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rondana rent richting de bal. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tepšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepšić draait met de bal, schiet en ... Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Furlong rent richting de bal. Furlong passt de bal in één keer door. Colombini heeft problemen om de bal te vangen. Zampella is nu in balbezit. Zampella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Coulibaly rent richting de bal. Rondana onderschept slim de pass. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tepšić is nu in balbezit. Tepšić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Colombini de bal onder controle te krijgen. Furlong rent richting de bal. Furlong schiet op doel. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:6

67e minuut.
Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus geeft een hoge lob. Furlong probeert naar een medespeler te passen. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tepšić is nu in balbezit. Tepšić schiet op doel. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:7

69e minuut.
Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella probeert naar een medespeler te passen. Furlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:8

73e minuut.
Sáenz geeft de bal voor. Klungelig pakt Zampella de bal. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić draait met de bal, schiet en ... Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arbizzani rent richting de bal. Arbizzani geeft een lange en hoge pass. Emmers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colombini de bal. Tepšić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:9

85e minuut.
Rondana met een sublieme pass. Furlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlong passt de bal zonder na te denken. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić schiet op doel. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Rain Street 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 76%, Rain Street 24%.
chelsea under 23 - Rain Street 0:10