Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora C.S.K.A PISA
541-3 Tactiek tutti avanti
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 57.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen formidabel
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Günde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Günterorth met de inworp. Sacchi heeft problemen om de bal te vangen. Sacchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Deman geeft de bal voor. Sacchi kopt de bal weg. Günde probeert de bal aan de voet te houden. Diekmann rent richting de bal. Diekmann schiet op doel. Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke passt de bal in één keer door. Günterorth rent richting de bal. Günterorth geeft een lange en hoge pass. Diekmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - C.S.K.A PISA 0:1

40e minuut.
Günterorth rent richting de bal. Günterorth geeft een lange en hoge pass. Diekmann kopt de bal weg. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi draait met de bal, schiet en ... Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Diekmann rent richting de bal. Diekmann geeft een hoge lob. Jõgis heeft problemen om de bal te vangen. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 65%, C.S.K.A PISA 35%.
Sporting Flora - C.S.K.A PISA 0:1

46e minuut.
Bździądło komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Günterorth geeft een hoge lob. Diekmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicente. Vicente krijgt een gele kaart. Diekmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stănăşilă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jõgis heeft problemen om de bal te vangen. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinca komt het veld opgelopen. Unali komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Maculewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke geeft de bal voor. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muis komt het veld opgelopen. Szczucki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 61%, C.S.K.A PISA 39%.
Sporting Flora - C.S.K.A PISA 0:1