Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantova 1911 chelsea under 23
Palla lunga 2 Tactiek 433
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 23.8
formidabel Schieten waardeloos
solide Passen zwak
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Kilikevich onderschept slim de pass. Arbizzani is nu in balbezit. Liistri verovert de bal door een tackle van achteren. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Inworp. Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hongbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hongbin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scurati de bal. Kolos bokst de bal weg. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 1:0

4e minuut.
Arbizzani rent richting de bal. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mitka verovert de bal door een tackle van achteren. Mitka geeft de bal voor. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 2:0

9e minuut.
Gaberšić passt de bal met de wreef. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin speelt de bal door. Kilikevich heeft problemen om de bal te vangen. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 3:0

14e minuut.
Liistri speelt de bal door. Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich passt de bal in één keer door. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hongbin probeert naar een medespeler te passen. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 4:0

19e minuut.
Scurati bereikt de bal nog maar net als eerste. Scurati geeft de bal voor. Mitka kopt de bal weg. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kalde passt de bal met de wreef. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić probeert naar een medespeler te passen. Hongbin rent richting de bal. Hongbin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scurati met een harde bal richting middenveld. Kalde met een sublieme pass. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić schiet op doel. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kilikevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gaberšić passt de bal in één keer door. Kilikevich is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liistri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaberšić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kalde passt de bal zonder na te denken. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich passt de bal in één keer door. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hongbin is nu in balbezit. Hongbin met een sublieme pass. Gaberšić heeft problemen om de bal te vangen. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Scurati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liistri met de inworp. Klungelig pakt Kilikevich de bal. Kilikevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Colombini geeft een lange en hoge pass. Daar is Buontempo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider rent richting de bal. Schneider geeft de bal voor. Gaberšić springt en kopt de bal. Kolos bokst de bal weg.

41e minuut.
Gaberšić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kilikevich de bal. Liistri is nu in balbezit. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 18%, chelsea under 23 82%.
Mantova 1911 - chelsea under 23 4:0

48e minuut.
Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich passt de bal met de wreef. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Scurati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolos bokst de bal weg.

51e minuut.
Doeltrap. Kolos met een harde bal richting middenveld. Kalde kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaberšić de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 5:0

53e minuut.
Impallommeni rent richting de bal. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić met een sublieme pass. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin draait met de bal, schiet en ... Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolos met een sublieme pass. Schneider kopt de bal weg. Gaberšić rent richting de bal. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Mitka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liistri geeft een lange en hoge pass. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 6:0

61e minuut.
Primiceri kopt de bal weg. Kalde is nu in balbezit. Kalde passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kilikevich de bal. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Colombini geeft de bal voor. Inworp. Liistri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Schneider kopt de bal weg. Colombini is nu in balbezit. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 7:0

72e minuut.
Schneider met een snelle inworp. Hongbin rent richting de bal. Hongbin geeft een hoge lob. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Schneider probeert naar een medespeler te passen. Hongbin heeft problemen om de bal te vangen. Hongbin met een sublieme pass. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - chelsea under 23 8:0

88e minuut.
Igumanović met een sublieme pass. Strzyga is nu in balbezit. Kalde speelt de bal door. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 17%, chelsea under 23 83%.
Mantova 1911 - chelsea under 23 8:0