Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.K.A PISA Mantova 1911
tutti avanti Tactiek Palla lunga 2
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 44.9
excellent Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Vervaecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liistri verovert de bal door een tackle van achteren. Liistri passt de bal met de wreef. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Portillo niet meer kan verder spelen. Descaveirado komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Diekmann verovert de bal door een tackle van achteren. Sacchi is nu in balbezit. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Quispe de bal. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Strzyga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - Mantova 1911 1:0

12e minuut.
Günterorth geeft een lange en hoge pass. Diekmann kopt de bal weg. Quispe rent richting de bal. Diekmann verovert de bal door een tackle van achteren. Diekmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Sacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sacchi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stănăşilă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mokrzycki trapt de bal weg van het doel. Günterorth kopt de bal weg. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Quispe geeft de bal voor. Mitka is nu in balbezit. Mitka geeft een hoge lob. Deman geeft een hoge lob. Sacchi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Brás onderschept slim de pass. Brás passt de bal zonder na te denken. Vervaecke probeert naar een medespeler te passen. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă met een sublieme pass. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann schiet op doel. Mokrzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - Mantova 1911 2:0

26e minuut.
Kilikevich rent richting de bal. Deman onderschept slim de pass. Deman probeert naar een medespeler te passen. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vervaecke kopt de bal weg. Klungelig pakt Günterorth de bal. Nilis met een sublieme pass. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Quispe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strzyga de bal onder controle te krijgen. Sacchi is nu in balbezit. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki bokst de bal weg. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mokrzycki speelt de bal door. Liistri bereikt de bal nog maar net als eerste. Liistri probeert naar een medespeler te passen. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Strijbosch onderschept slim de pass. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Brás is nu in balbezit. Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 35%, Mantova 1911 65%.
C.S.K.A PISA - Mantova 1911 2:0

47e minuut.
Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă passt de bal met de wreef. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Sacchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman probeert naar een medespeler te passen. Quispe rent richting de bal. Sacchi onderschept slim de pass. Sacchi draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Inworp. Günterorth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unali komt het veld opgelopen. Cveklić komt het veld opgelopen. Deman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann passt de bal zonder na te denken. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki bokst de bal weg.

65e minuut.
Vervaecke kopt de bal weg. Günterorth geeft een lange en hoge pass. Daar is Diekmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cveklić rent richting de bal. Cveklić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Unali geeft een hoge lob. Quispe rent richting de bal. Cveklić verovert de bal door een tackle van achteren. Cveklić schiet op doel. Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Günterorth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić passt de bal in één keer door. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kilikevich passt de bal zonder na te denken. Gaberšić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Unali. Unali krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Brás geeft een hoge lob. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann passt de bal met de wreef. Daar is Cveklić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cveklić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - Mantova 1911 3:0

84e minuut.
Quispe kopt de bal weg. Deman is nu in balbezit. Deman passt de bal in één keer door. Diekmann rent richting de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 28%, Mantova 1911 72%.
C.S.K.A PISA - Mantova 1911 3:0