Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SORTOIANO Calcio Rain Street
3 5 2 top Tactiek BluRain
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Hupperts passt de bal in één keer door. Oszenda rent richting de bal. Oszenda geeft een lange en hoge pass. Apreotesei probeert de bal met de borst te controleren. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Barreto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mvila onderschept slim de pass. Houtman rent richting de bal. Mvila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mvila krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Podczaski probeert naar een medespeler te passen. Fabri is nu in balbezit. Oszenda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oszenda krijgt een gele kaart. Fabri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podczaski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sáenz kopt de bal weg. Cartes is nu in balbezit. Cartes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Podczaski probeert naar een medespeler te passen. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oszenda. Oszenda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

31e minuut.
Fabri rent richting de bal. Fabri met een sublieme pass. Cartes is nu in balbezit. Cartes schiet op doel. Tulus probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Podczaski rent richting de bal. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Podczaski is nu in balbezit. Podczaski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mvila passt de bal in één keer door. Daar is Iannuccillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccillo passt de bal zonder na te denken. Cambria is nu in balbezit. Cambria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Rain Street 1:0

45e minuut.
Cartes kopt de bal weg. Daar is Rondana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel. Bárcena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 56%, Rain Street 44%.
SORTOIANO Calcio - Rain Street 1:0

50e minuut.
Keting passt de bal zonder na te denken. Podczaski met een sublieme pass. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Fabri heeft problemen om de bal te vangen. Emmers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Houtman de bal. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Bárcena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Fabri passt de bal zonder na te denken. Podczaski rent richting de bal. Podczaski passt de bal zonder na te denken. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Rain Street 2:0

60e minuut.
Inworp. Liturgista komt het veld opgelopen. Iannuccillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Podczaski passt de bal in één keer door. Mvila rent richting de bal. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cambria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tulus. Cambria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo geeft een lange en hoge pass. Cambria springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Tulus de bal onder controle te krijgen. Bárcena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Rain Street 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 41%, Rain Street 59%.
SORTOIANO Calcio - Rain Street 3:0