Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea under 23 Sporting Flora
433 Tactiek 541-3
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 42.4
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Klungelig pakt Arbizzani de bal. Shandor rent richting de bal. Shandor passt de bal zonder na te denken. Szczucki rent richting de bal. Szczucki haalt uit met een fantastische trap. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Colombini geeft een hoge lob. Günde kopt de bal weg. Maculewicz speelt de bal door. Shandor rent richting de bal. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Impallommeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde onderschept slim de pass. Günde probeert naar een medespeler te passen. Szczucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Maculewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maculewicz probeert naar een medespeler te passen. Shandor rent richting de bal. Szczucki rent richting de bal. Szczucki haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Primiceri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umaña rent richting de bal. Umaña geeft de bal voor. Shandor rent richting de bal. Shandor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szczucki speelt de bal door. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz met een sublieme pass. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Rachino rent richting de bal. Rachino passt de bal zonder na te denken. Coulibaly is nu in balbezit. Szczucki verovert de bal door een tackle van achteren. Szczucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Impallommeni is nu in balbezit. Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu probeert naar een medespeler te passen. Szczucki is nu in balbezit. Szczucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Umaña met een snelle inworp. Szczucki rent richting de bal. Rachino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rachino krijgt een gele kaart. Szczucki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szczucki kan niet meer verder spelen. Burgsmüller komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Umaña probeert naar een medespeler te passen. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz passt de bal zonder na te denken. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Sporting Flora 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 80%, Sporting Flora 20%.
chelsea under 23 - Sporting Flora 0:1

47e minuut.
Rachino bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller speelt de bal door. Shandor is nu in balbezit. Shandor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Burgsmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller speelt de bal door. Maculewicz met een sublieme pass. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Arbizzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shandor met een sublieme pass. Arbizzani verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Igumanović passt de bal met de wreef. Umaña met een sublieme pass. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller rent richting de bal. Burgsmüller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Arbizzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde verovert de bal door een tackle van achteren. Günde geeft een lange en hoge pass. Shandor maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Bździądło komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Colombini geeft een hoge lob. Inworp. Günde met de inworp. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Hajdu rent richting de bal. Primiceri is nu in balbezit. Primiceri passt de bal zonder na te denken. Shandor is nu in balbezit. Shandor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Scurati geeft de bal voor. Umaña rent richting de bal. Umaña passt de bal in één keer door. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hajdu met een sublieme pass. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło geeft de bal voor. Shandor rent richting de bal. Shandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Sporting Flora 0:2

69e minuut.
Impallommeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde onderschept slim de pass. Günde speelt de bal door. Shandor is nu in balbezit. Shandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Sporting Flora 0:3

73e minuut.
Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdu passt de bal zonder na te denken. Shandor is nu in balbezit. Shandor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Sporting Flora 0:4

77e minuut.
Günde passt de bal in één keer door. Maculewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shandor rent richting de bal. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Sporting Flora 0:5

83e minuut.
Hajdu rent richting de bal. Hajdu geeft een hoge lob. Scurati heeft problemen om de bal te vangen. Shandor is nu in balbezit. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hajdu met een sublieme pass. Shandor is nu in balbezit. Colombini is nu in balbezit. Shandor onderschept slim de pass. Shandor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 76%, Sporting Flora 24%.
chelsea under 23 - Sporting Flora 0:5