Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.K.A PISA Rain Street
tutti avanti Tactiek BluRain
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
13 Buitenspel 3
60.1 gemiddelde waardering 46.6
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Houtman passt de bal met de wreef. Tepšić rent richting de bal. Strijbosch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strijbosch krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Kiese met een snelle inworp. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal met de wreef. Houtman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Brás geeft een hoge lob. Vervaecke met een sublieme pass. Günterorth probeert naar een medespeler te passen. Sacchi rent richting de bal. Sacchi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - Rain Street 1:0

23e minuut.
Byboth verovert de bal door een tackle van achteren. Sacchi rent richting de bal. Sáenz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sáenz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sáenz rent richting de bal. Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Oszenda speelt de bal door. Kiese rent richting de bal. Kiese schiet op doel. Portillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Diekmann passt de bal in één keer door. Sáenz onderschept slim de pass. Daar is Byboth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günterorth is nu in balbezit. Günterorth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Günterorth neemt de hoekschop. Barrero Barrero probeert naar een medespeler te passen. Buhoiu geeft een hoge lob. Sacchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Barrero Barrero bokst de bal weg. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - Rain Street 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 57%, Rain Street 43%.
C.S.K.A PISA - Rain Street 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Byboth de bal. Sacchi onderschept slim de pass. Sacchi passt de bal met de wreef. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Stănăşilă passt de bal in één keer door. Sacchi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sáenz. Sáenz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Sacchi kopt de bal weg. Diekmann is nu in balbezit. Boháček begaat een overtreding. Diekmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stănăşilă komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Diekmann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boháček maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Strijbosch de bal. Kiese onderschept slim de pass. Kiese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - Rain Street 2:1

60e minuut.
Buhoiu met een sublieme pass. Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus begaat een overtreding. Tulus krijgt een gele kaart. Deman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trinca komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furlong komt het veld opgelopen. Unali komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tepšić rent richting de bal. Vervaecke verovert de bal door een tackle van achteren. Vervaecke probeert naar een medespeler te passen. Boháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháček geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Furlong is nu in balbezit. Furlong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S.K.A PISA - Rain Street 2:2

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sacchi stond buitenspel. Muis komt het veld opgelopen. Osório komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Portillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Emmers de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Diekmann stond buitenspel. Emmers neemt vlug de vrije trap. Tepšić maakt een snoekduik en kopt de bal. Portillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Vervaecke de bal. Tepšić kopt de bal weg. Houtman is nu in balbezit. Houtman speelt de bal door. Oszenda geeft een hoge lob. Portillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 56%, Rain Street 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.K.A PISA - Rain Street 2:2