Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantova 1911 Vieni avanti Molinaro
Palla lunga 2 Tactiek 4-1-2-1-2
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 63
very good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Wale rent richting de bal. Wale speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Mokrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 0:1

9e minuut.
Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Kilikevich kan de bal niet met de borst controleren. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Cârlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 1:1

20e minuut.
Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe onderschept slim de pass. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel. Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 1:2

23e minuut.
Klabaník speelt de bal door. Wale rent richting de bal. Wale passt de bal zonder na te denken. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki bokst de bal weg.

25e minuut.
Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich passt de bal in één keer door. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin haalt uit met een fantastische trap. Cârlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski geeft een lange en hoge pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 1:3

30e minuut.
Inworp. Liistri met een snelle inworp. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalde geeft de bal voor. Gaberšić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 2:3

34e minuut.
Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mitka de bal. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki bokst de bal weg. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Mokrzycki met een sublieme pass. Kormoranowski kopt de bal weg. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Echeverría komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Klabaník probeert naar een medespeler te passen. Golański met een sublieme pass. Edwards met een sublieme pass. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Mokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quispe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 2:4

44e minuut.
Mitka rent richting de bal. Golański onderschept slim de pass. Golański probeert naar een medespeler te passen. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 55%, Vieni avanti Molinaro 45%.
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 2:4

46e minuut.
Niedziela komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Caminero verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Klungelig pakt Mitka de bal. Golański onderschept slim de pass. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Na een snelle pass probeert Strzyga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Edwards met een sublieme pass. Strzyga onderschept slim de pass. Golański speelt de bal door. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Mokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki bokst de bal weg.

61e minuut.
Inworp. Budalić komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Niedziela passt de bal zonder na te denken. Wale heeft problemen om de bal te vangen. Wale draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Edwards rent richting de bal. Edwards passt de bal met de wreef. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel. Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 2:5

77e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela speelt de bal door. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Budalić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hongbin. Budalić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budalić met een snel genomen vrije trap. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 2:6

84e minuut.
Liistri is nu in balbezit. Liistri met een sublieme pass. Mitka rent richting de bal. Wale onderschept slim de pass. Wale haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 69%, Vieni avanti Molinaro 31%.
Mantova 1911 - Vieni avanti Molinaro 2:6