Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro Mantova 1911
4-1-2-1-2 Tactiek Palla lunga 2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Nazaruk verovert de bal door een tackle van achteren. Nazaruk geeft een lange en hoge pass. Golański kopt de bal weg. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kormoranowski rent richting de bal. Kormoranowski passt de bal zonder na te denken. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 1:0

9e minuut.
Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Quispe is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Liistri de bal. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich passt de bal in één keer door. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Cârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 2:1

12e minuut.
Nazaruk geeft een hoge lob. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe is nu in balbezit. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cârlea trapt de bal weg. Kalde kopt de bal weg. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gaberšić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Echeverría. Gaberšić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalde met een snel genomen vrije trap. Hongbin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Budalić rent richting de bal. Budalić probeert naar een medespeler te passen. Quispe is nu in balbezit. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela schiet op doel. Mokrzycki bokst de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 3:1

26e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal zonder na te denken. Budalić met een sublieme pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niedziela springt en kopt de bal. Mokrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 4:1

32e minuut.
Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga met een sublieme pass. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Doeltrap. Mokrzycki trapt de bal weg. Golański kopt de bal weg. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Kalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalde passt de bal in één keer door. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 41%, Mantova 1911 59%.
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 4:1

54e minuut.
Echeverría geeft een lange en hoge pass. Golański speelt de bal door. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Naliwajko is nu in balbezit. Naliwajko geeft de bal voor. Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kormoranowski met de inworp. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kormoranowski geeft de bal voor. Niedziela kopt de bal weg. Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Mokrzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 5:1

79e minuut.
Nazaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaruk geeft een lange en hoge pass. Montero is nu in balbezit. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochetan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 37%, Mantova 1911 63%.
Vieni avanti Molinaro - Mantova 1911 5:1