Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SORTOIANO Calcio chelsea under 23
3 5 2 top Tactiek 433
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 22.8
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Mvila rent richting de bal. Mvila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cambria de bal. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 1:0

5e minuut.
Bogenberger rent richting de bal. Bogenberger geeft een hoge lob. Cambria rent richting de bal. Cartes rent richting de bal. Cartes schiet op doel. Kolos bokst de bal weg.

8e minuut.
Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inworp. Fabri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podczaski is nu in balbezit. Podczaski geeft de bal voor. Cambria springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Primiceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Primiceri passt de bal met de wreef. Popielak probeert naar een medespeler te passen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 2:0

19e minuut.
Arbizzani is nu in balbezit. Arbizzani passt de bal met de wreef. Cartes is nu in balbezit. Cartes draait met de bal, schiet en ... Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 3:0

23e minuut.
Podczaski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hupperts komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Hupperts rent richting de bal. Hupperts passt de bal met de wreef. Cambria is nu in balbezit. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fabri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts probeert naar een medespeler te passen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cambria rent richting de bal. Colombini is nu in balbezit. Cambria verovert de bal door een tackle van achteren. Cambria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 4:0

36e minuut.
Cambria draait met de bal, schiet en ... Kolos probeert naar een medespeler te passen. Cartes kopt de bal weg. Cambria is nu in balbezit. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kolos trapt de bal weg. Fabri heeft problemen om de bal te vangen. Fabri kopt de bal weg. Cambria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 5:0

40e minuut.
Scurati probeert naar een medespeler te passen. Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft een lange en hoge pass. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Keting passt de bal in één keer door. Bogenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogenberger speelt de bal door. Cartes rent richting de bal. Cartes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 23%, chelsea under 23 77%.
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 5:0

46e minuut.
Impallommeni rent richting de bal. Cambria verovert de bal door een tackle van achteren. Cambria probeert naar een medespeler te passen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 6:0

48e minuut.
Keting heeft problemen om de bal te vangen. Keting geeft een hoge lob. Cambria probeert naar een medespeler te passen. Cartes rent richting de bal. Cartes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kolos trapt de bal weg. Hupperts kopt de bal weg. Klungelig pakt Cambria de bal. Cartes is nu in balbezit. Cartes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 7:0

52e minuut.
Cartes schiet op doel. Scurati speelt de bal door. Daar is Arbizzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Popielak speelt de bal door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes is nu in balbezit. Cartes schiet op doel. Scurati probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Liturgista komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Popielak passt de bal zonder na te denken. Liturgista is nu in balbezit. Klungelig pakt Liturgista de bal. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 8:0

68e minuut.
Klungelig pakt Primiceri de bal. Popielak rent richting de bal. Popielak met een sublieme pass. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista schiet op doel. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Duarte komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mvila passt de bal zonder na te denken. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria is nu in balbezit. Klungelig pakt Liturgista de bal. Liturgista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Arbizzani de bal. Hupperts rent richting de bal. Hupperts passt de bal zonder na te denken. Liturgista rent richting de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mvila passt de bal in één keer door. Fabri rent richting de bal. Fabri met een sublieme pass. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 9:0

81e minuut.
Mvila probeert naar een medespeler te passen. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts passt de bal met de wreef. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 10:0

81e minuut.
Primiceri is nu in balbezit. Liturgista onderschept slim de pass. Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Cambria is nu in balbezit. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bogenberger speelt de bal door. Mvila speelt de bal door. Cambria rent richting de bal. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bogenberger probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo met een sublieme pass. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 11:0

87e minuut.
Impallommeni heeft problemen om de bal te vangen. Cambria onderschept slim de pass. Arbizzani is nu in balbezit. Cambria verovert de bal door een tackle van achteren. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts geeft een hoge lob. Daar is Rachino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 22%, chelsea under 23 78%.
SORTOIANO Calcio - chelsea under 23 11:0